ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΗ 2020

Με ομαλό τρόπο αλλά λιγότερο του αναμενομένου κόσμο επανήλθε χθες η εστίαση τόσο στην πόλη όσο και στο Ν. Καβάλας. Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων επαναλειτούργησε. Εντός της εβδομάδας ξεκινούν οι έλεγχοι που θα επιμείνουν σε θέματα χρήσης χειρουργικών μασκών και τήρηση των σωστών αποστάσεων. Περισσότερα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Καπνεργάτη, σύντομα θα υπάρξουν τραπεζοκαθίσματα εντός της πλατείας Ελευθερίας.

 

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ανακοίνωσε επιβολή προστίμων μετά από ελέγχους και στην Καβάλα. Την Πέμπτη με συνέντευξη τύπου για το Cosmopolis η πρώτη εκδήλωση στην ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη. Απέδωσε η χθεσινή διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ, δημιουργήθηκε προοπτική επανασύνδεσης του ρεύματος σε κατοικία επαγγελματία. Κανονικά σε σχολεία της Καβάλας οι εξετάσεις γλωσσομάθειας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.  Ο Δήμος Καβάλας σε εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα βράβευσε τους συλλόγους που βοήθησαν στην κατασκευή χειρουργικών μασκών.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν χθες σε εκδήλωση για την επέτειο του Κινήματος του Ναυτικού. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε έγκριση δέσμευσης χρημάτων για έργα στα Τενάγη ενώ ο Μακάριος Λαζαρίδης ζητά να ανοίξει ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στον Άγιο Ανδρέα. Ο Δήμος Καβάλας συνέχισε το κόψιμο χόρτων στο Παληό, τον Βύρωνα και τη Νεάπολη. Πρόταση του Βαγγέλη Παππά για διαφημιστική καμπάνια της Καβάλας στις Βαλκανικές χώρες. Επιστολή στο Δήμαρχο και τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων από το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Νοσοκομείου για τις προσφορές τους στο ίδρυμα. Δωρεά της Μητρόπολης Ελευθερούπολης στο ΚΥ Ελευθερούπολης. Σε εθελοντικές ομάδες που θα βοηθήσουν στην αντιπυρική περίοδο απευθύνθηκε ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας. Προβολή της Νέας Ηρακλείτσας από επαγγελματίες της περιοχής μέσω εκπομπής της ΕΤ3. Ενημερωτικές δράσεις πυροπροστασίας από τα μέλη του συλλόγου Καταδρομέων.

 

Ξαναλειτούργησαν από χθες τα γραφεία του ΣΦΑΟΚ. Κλειστή μέχρι το τέλος του μήνα η ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης