• 6 Μαΐου 2024,

Τα μαγαζιά στήθηκαν για έξω αλλά ο καιρός είναι για μέσα !

 Τα μαγαζιά στήθηκαν για έξω αλλά ο καιρός είναι για μέσα !

Από χθες Δευτέρα 25 Μαίου τα μαγαζιά εστίασης έχουν στηθεί προκειμένου να δουλέψουν και πάλι κανονικά στους εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν αλλά αυτή την εβδομάδα ο καιρός θα είναι για μέσα και αυτό είναι θέμα αφού το μέσα μέχρι και τα μέσα του Ιούνη παραμένει απαγορευμένη ζώνη.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι αν επιβεβαιωθεί η καιρική αστάθεια αυτών την ημερών τα καταστήματα εστίασης που δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους με σκέπαστρο θα συνεχίσουν να λειτουργούν με υπηρεσίες take away.

Δεν είναι μόνο οι βροχές αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μπορεί να μην είχαμε φαινόμενα αλλά είχαμε κρύο και όσοι επιχειρήσαμε να κάτσουμε κάπου έξω για να απολαύσουμε το ποτό ή τον καφέ μας , φάγαμε πολύ ξύλο !

Ειδικά το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε μετά τις 9 το βράδυ δεν καθόσουν έξω ούτε δεμένος !

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός αυτής της εβδομάδας θα είναι άστατος και μέχρι το Σάββατο προβλέπονται βροχές , καταιγίδες και ανώτερη θερμοκρασία οι 20 βαθμοί κελσίου.

Ο Μάϊος θα μας ζορίσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες του.

 

Κανένα νεώτερο από την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στέγαζεται η εταιρία στην οποία εργάζεται.

Οι αρχές πιστεύουν ότι αν δεν κρύβεται πίσω από την επίθεση κάποια αντιζηλία τότευπάρχει  άμεση σχέση με το εργασιακό περιβάλλον του θύματος και προς τα εκεί προσανατολίζονται.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα η υπόθεση θα διελευκανθεί.

Αργά ή γρήγορα θα εντοπιστείη μαυροφορεμένη γυναίκα που έστησε καρτέρι στην 34χρονη και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

 

Πάντως πολλές επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται εκτός  πόλης και λόγω του άστατου καιρού θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από την Παρασκευή 29 του μήνα παρά το γεγονός ότι η άρση απαγόρευσης ισχύει από χθες Δευτέρα.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους !

 

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα,

Οι άρσεις περιορισμών που ισχύουν από χθες Δευτέρα μας φέρνουν πιο κοντά στην κανονικότητα αφού πλέον οι περισσότερες επιχειρήσεις στην χώρα λειτουργούν κανονικά.

Καλό καλοκαίρι και άλλο κακό να μην μας βρει.

 

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης