• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ανάμεσα στον καύσωνα και τον κορωνοϊό βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ν. Καβάλας. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί όπως και οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Θερμοκρασίες 35 και περισσότερων βαθμών αλλά και διακοπές ρεύματος που χθες ταλαιπώρησαν Νέα Πέραμο, Λιμενάρια, Χρυσούπολη. Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα. Αυξημένος ο κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Meteokav 40 βαθμούς έδειξε χθες το θερμόμετρο στο Παλαιοχώρι.

 

Φωτιά κατέστρεψε όχημα ενώ αυτό κινούνταν στην Εγνατία οδό, στην έξοδο για αεροδρόμιο Χρυσούπολης. Δόθηκε άδεια λειτουργίας στο χώρο στάθμευσης Ροδόπη. Εταιρία που ασχολείται με ενεργειακά προϊόντα νοίκιασε 7 οικόπεδα στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Η Ομοσπονδία συνοριοφυλάκων λόγω αυξημένων κρουσμάτων ζητά εκκένωση και απολύμανση των κρατητηρίων στη Νέα Καρβάλη.

 

Ο Δήμος Καβάλας καθάρισε πάλι χθες τους χώρους του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Σύμφωνα με την Τάνια Ελευθεριάδου η κυβέρνηση επαναφέρει στο Νοσοκομείο Καβάλας τους εργολάβους καθαριότητας. Ο Δήμος Θάσου ματαίωσε την εμποροπανήγυρη στην Παναγία τον 15Αυγουστο. Αναζητείται συρόμενη πόρτα που υπήρχε στην είσοδο του περιβάλλοντος χώρου του «Ανθή Καραγιάννη». Ανοιχτά και σήμερα τα ΚΑΠΗ ως χώροι κλιματιζόμενοι, λίγοι πολίτες βρέθηκαν σε αυτά χθες.

 

Από την Καβάλα πέρασε χθες ανδρόγυνο Ελβετών που ταξιδεύει με ποδήλατα από τη χώρα τους στη Τουρκία και τη Γεωργία. Συνεχίστηκε με δύο γύρους χθες το διεθνές τουρνουά σκάκι στην πόλη. Δωρεά δύο ηλεκτρικών μοτοποδήλατων από το ιδιωτικό ΚΤΕΟ στη δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη.

 

Δύσκολο φαίνεται ο ΑΟΚ να λάβει παράταση στην προθεσμία κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής. Παρέμβαση του Δημάρχου προς τον Υπουργό Αθλητισμού. Χθες το απόγευμα υπογράφηκε η πρώτη συμφωνία μεταξύ των μετόχων και του επενδυτή από τον Καναδά.

Διαβάστε επίσης