• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται από τις 10 το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο Διοικητήριο. Πρόκειται να κάνουν στοχευμένα τεστ κορωνοϊού σε συγγενείς και φίλους βεβαιωμένων κρουσμάτων προηγούμενων ημερών. Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας το εργαστήριο του Νοσοκομείου γνωστοποίησε 1 νέου κρούσμα και ο ΕΟΔΥ 4. Αναβλήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις, έγιναν έλεγχοι για χρήση μάσκας σε λεωφορεία- Ταξί- δημόσιες υπηρεσίες. Μόνο με χρήση μάσκας οι καταναλωτές στη λαϊκή αγορά το ερχόμενο Σάββατο. Αναλυτική ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα κρούσματα ζητά με ανακοίνωση του το τοπικό Κίνημα Αλλαγής.

 

Εντός των ημερών οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την στήριξη του πετρελαίου στον Πρίνο. Ξεκινούν σήμερα στο Δήμο Νέστου εκτεταμένοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών. Στην τελική ευθεία δημοτικό έργο στα Τενάγη των Φιλίππων, το Φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί το έργο στην κεντρική πλατεία. Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό δημάρχων της ΑΜΘ σχετικά με την επιτροπή της Βουλής που θα ασχοληθεί μόνο με την ανάπτυξη της Θράκης. Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ασημακοπούλου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

 

Ενημέρωση για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού από το Επιμελητήριο. Υπέρ των μέτρων που θα είναι ίδια σε όλη την ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Με όρους από σήμερα η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένα. Με το Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη.

 

Καλοκαιρινές δραστηριότητες από το Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας και τους Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού. Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο εμφάνιση του Κώστα Μακεδόνα στο «Γυαλό». Ματαίωση θεατρικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ στη Θάσο.

 

Οι δήμοι Καβάλας και Παγγαίου έκλεισαν προληπτικά τους αθλητικούς τους χώρους. Παραμένει προπονητής του Νέστου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης για Μουριάδη- Βακιρτζή.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης