• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Σημαντική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Βρήκε και ξερίζωσε μεγάλο αριθμό δέντρων χασίς. Αυτό φέρεται να έγινε σε περιοχή κοντά στον Αμυγδαλεώνα, μετά τα νέα κοιμητήρια του χωριού. Τα δενδρύλλια μεταφέρθηκαν χθες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άνδρες που συνελήφθησαν. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν με δελτίο τύπου που θα εκδοθεί μάλλον σήμερα. Δύο αλλοδαποί κάτοχοι πλαστών ταυτοτήτων συνελήφθησαν προχθές μετά από έλεγχο στο κεντρικό λιμάνι.

Σε έναν χρόνο θα κυκλοφορήσει στις αγορές το εμφιαλωμένο νερό των πηγών του Παράδεισου Νέστου. Πρώτη απόφαση έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας για την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες τύπου led. Διαφώνησε η αντιπολίτευση και καταψήφισε την πρόταση. Εντείνονται οι προετοιμασίες για την έκθεση του Επιμελητηρίου, η οποία εγκαινιάζεται το απόγευμα της Παρασκευής. Στην τελετή θα παραστεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδροι Επιμελητηρίων όλης της Ελλάδας.

Τρία νέα οχήματα, κατάλληλα για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία, παρέλαβε ο Δήμος Θάσου. Και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων συγχαίρει τον Παναγιώτη Αρσονιάδη για την εκλογή του στο προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρίας κ. Ξενοφώντας Κροκίδης έδωσε στη δημοσιότητα τα συμπεράσματα του συνεδρίου με αφορμή τα 100 χρόνια της. Ολοκλήρωσαν τη λειτουργία τους όλες οι παραλιακές επιχειρήσεις αναψυχής, λόγω καλού καιρού αυξημένη και χθες η προσέλευση κόσμου στις παραλίες της πόλης.

Με επιστολή του προς τη διοίκηση του Δήμου ο Γιάννης Βύζικας ζητά να μην αλλάξει θέση στην πλατεία Καπνεργάτη το ομώνυμο άγαλμα. Αύριο το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού. Σήμερα γιορτές στα ΚΑΠΗ για την πρόσφατη μέρα των ηλικιωμένων. Ίσως την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ.

Οριστικά σε 4 ομίλους η Γ’ Εθνική. Η προκήρυξη που έγινε γνωστή χθες αναφέρει ότι προβιβάζεται ο πρώτος κάθε ομίλου κι υποβιβάζονται οι 7 τελευταίοι. Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Άρη Γιαννάκο. Ο Αμερικανός Γουέμπστερ Σίμιους ανακοινώθηκε από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε επίσης