Σε έναν χρόνο κυκλοφορεί στις αγορές το εμφιαλωμένο νερό του Παραδείσου

 Σε έναν χρόνο κυκλοφορεί στις αγορές το εμφιαλωμένο νερό του Παραδείσου

Το περασμένο Σάββατο 1η Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημα του Παραδείσου, πολύ κοντά στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Νέστου, τελετή αγιασμού για την έναρξη υλοποίησης σημαντικής επένδυσης.

Η επένδυση υλοποιείται από την εταιρία ΕΔΕΜ ΑΒΕΕ, προβλέπει την κατασκευή και λειτουργία μονάδας εμφιάλωσης νερού. Πρόκειται για το φημισμένο νερό του Παραδείσου στο οποίο επενδύει ο Απόστολος Πετρίδης. Πετυχημένος επιχειρηματίας στην Αυστραλία, στην οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Ο κ. Πετρίδης έχει καταγωγή από την περιοχή της Χρυσούπολης.

Γνωρίζοντας εξ αυτού του λόγου το περίφημο νερό του Παραδείσου αποφάσισε να κάνει την επένδυση. Εδώ και αρκετά χρόνια (περίπου 15) προσπάθησε να ξεπεράσει διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα για να φτάσει στην προαναφερθείσα επένδυση. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθυστέρησε για πολύ καιρό αλλά στο τέλος έφτασε στον επιθυμητό για αυτόν στόχο.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση της επένδυσης. Βρίσκονται στην αρχική και πρώτη τους φάση. Έχουν γίνει δύο γεωτρήσεις στα 100 μέτρα και έχει βρεθεί νερό σε μεγάλη ποσότητα.

Προκειμένου αυτό στη συνέχεια να εμφιαλώνεται και να διατίθεται προς πώληση και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρξει, θα προχωρήσει και η διαδικασία της εμφιάλωσης. Πάντως η δυνατότητα θα είναι μεγάλη. Δηλαδή θα μπορούν να εμφιαλώνονται πολλά πλαστικά μπουκάλια νερού.

Για το περίφημο νερό του Παραδείσου ενδιαφέρθηκαν στο παρελθόν και άλλες επιχειρήσεις και άλλοι επιχειρηματίες. Όλοι αποχωρούσαν λόγω γραφειοκρατίας. Όμως ο Απόστολος Πετρίδης έδειξε επιμονή.

Ένα αξιοπρόσεκτο πείσμα επιχειρηματικό που στηρίζεται στη γνώση του προϊόντος. Με αποτέλεσμα στο τέλος να λάβει τις προβλεπόμενες άδειες και έτσι να βρίσκεται σήμερα σε ευχάριστη θέση, σε έναν περίπου χρόνο να μπορεί να διαθέσει στην αγορά το φημισμένο νερό του Παραδείσου.

Την τελετή του αγιασμού το περασμένο Σάββατο παρακολούθησαν ο κ. Πετρίδης, συνεργάτες και φίλοι του αλλά και οι Σάββας Μιχαηλίδης Δήμαρχος Νέστου, Μάρκος Δέμπας Πρόεδρος Επιμελητηρίου, Δημήτρης Παπουτσής πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Καβάλας.


Μετά την εκδήλωση του αγιασμού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Μια νέα επιχειρηματική επένδυση ξεκινάει, για την αξιοποίηση των νερών του Παραδείσου. Μετά από χρόνια και επιμονή. Ο θεμέλιος λίθος για την εμφιάλωση του φημισμένου νερού στέριωσε. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους επενδυτές και καλούς φίλους Απόστολο Πετρίδη, Ηλία Τριανταφύλλου, Στέλιο Πιπεράκη. Τέτοιες επενδύσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Διαβάστε επίσης