• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Αρκετά ήρεμα αλλά χωρίς πολλές ειδήσεις συνεδρίασε χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Χωρίς νιτρικά το νερό του Ζυγού, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Τρεις επιστολές για τον ΤΑΡ, ζήτησε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής. Ικανοποιητική απορρόφηση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ, γνωστοποίησε η κ. Φρατζεσκάκη. Αύριο και μεθαύριο διαγραμμίσεις στο κέντρο της πόλης για την προετοιμασία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης.

 

Χθες βράδυ ο σύλλογος Βάκχος της Θάσου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και στοιχεία 35χρονης γυναίκας από τη Σερβία, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί. Στήριξη του Δήμου Νέστου με έργα αντιπλημμυρικά από την Περιφέρεια. Στην επίσκεψη Μέτιου στη Χρυσούπολη που έγινε χθες, παρευρίσκονταν ο Μακάριος Λαζαρίδης. Όχι ο Θ. Μαρκόπουλος. Μετά από 3 μήνες ξανάρχισαν χθες ακτινολογικές εξετάσεις στο πρώην ΙΚΑ. Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λέσβου μειώνουν τη δουλειά των Ταξί στην Καβάλα.

 

Ξεκίνησε στο Ακόντισμα το 1ο θερινό σχολείο του προγράμματος Odyssea. Σύσκεψη λόγω περιστατικού βρουκέλωσης σε κτηνοτροφική μονάδα της Λεκάνης έγινε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Θανατώθηκαν ήδη περισσότερα από 25 ζώα. Πρόστιμο 4.800 ευρώ επέβαλε ο Δήμος Καβάλας σε επιχείρηση, με αφορμή πώληση της σε νέο επαγγελματία. Κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας σε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. 77χρονος κάτοικος Νέας Καρβάλης πνίγηκε χθες στην ακτή μπροστά από το Εκθεσιακό Κέντρο. Την Παρασκευή το μεσημέρι συνεδριάζει η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Σύσκεψη για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Ακροποτάμου έγινε στο Δημαρχείο της Ελευθερούπολης.

 

Πρώτο βραβείο για τον μαθητή του δημοτικού ωδείου Φίλιππου Μανωλούδη σε διεθνή διαγωνισμό. Συμμετοχή του συλλόγου των Εβριτών σε πολυεθνικό φεστιβάλ. Το Σάββατο μία ακόμη εκδήλωση του κέντρου λαογραφίας «Νεάπολις».  Το Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων.

 

Την Πέμπτη η εκδήλωση για την ανακοίνωση του χορηγού της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης. Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή βραδινή εκδήλωση του ΑΟΚ. Τον Παύλο Ευθυμιάδη θα αποκτήσει ο Νέστος.

 

 

Διαβάστε επίσης