ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μέσω αναρτήσεων ιστοσελίδων των Αθηνών διαπιστώνεται κινητικότητα στα θέματα της ΒΦΛ, ειδικότερα στην υλοποίηση του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρίας. Η ΔΕΠΑ εμφανίζεται έτοιμη να ζητήσει την εκκαθάριση της εταιρίας και την απομάκρυνση Λαυρεντιάδη. Ο επιχειρηματίας φέρεται να έστειλε επιστολή στις Εισαγγελικές αρχές καλύπτοντας πλήρως τις ενέργειες Κιτσάκου στο θέμα του χρέους προς τη ΔΕΠΑ. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα πιέσεις προς τη ΒΦΛ άσκησε και η ΔΕΗ, στην οποία η τοπική εταιρία οφείλει 30 εκ ευρώ.

 

Υποχωρεί το οδόστρωμα στην οδό Σαππαίων, αποκαλύπτει σήμερα η Πρωϊνή δημοσιεύοντας φωτογραφίες που τράβηξαν κάτοικοι της περιοχής. Κανονικά γίνεται ο εκτελωνισμός προϊόντων στο νέο λιμάνι. Μέσω Περιφέρειας ΑΜΘ η Εγνατία Οδός ΑΕ θα μελετήσει και θα δημοπρατήσει το έργο αποκατάστασης της γέφυρας που κατέρρευσε. Διακοπή ρεύματος σήμερα, από το πρωί ως το μεσημέρι στον Κεχρόκαμπο.

 

Χώρο για τις παραστάσεις και τις πρόβες τους ζήτησαν χθες από τον υποψήφιο δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη οι τοπικές ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Τη Δευτέρα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση στην Ελευθερούπολη του Βασίλη Ξουλόγη. Σε νέους χώρους μετακόμισε και λειτουργεί η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην οδό 25ης Μαρτίου, πλησίον της εισόδου της ΧΧ Μεραρχίας.

 

Μετά από επιχείρηση του προσωπικού της η Π.Υ. Καβάλας απελευθέρωσε περιστέρι που είχε εγκλωβιστεί σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη. Εντυπωσιακά κουβούκλια στάσεων στα δημοτικά κοιμητήρια, δωρεά επιχειρηματία. Από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων αρχίζουν τον Μάρτιο οι ασφαλτοστρώσεις του 2019. Λίγα δρομολόγια- ακριβά εισιτήρια και το Καλοκαίρι στην αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με την Αθήνα. Επαναλειτουργεί στην Π.Ε. Καβάλας η επιτροπή φιλικού διακανονισμού.

 

Αρκετός κόσμος στη χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση για θέματα ηλεκτρισμού που έγινε στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Μίλησαν ο Αργύρης Κολλιός, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Κυριάκος Μανδρανής κι εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ. Θετικό πρόσημο για τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Παγγαίου. Την Παρασκευή κόβουν πίτα οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ.

 

Την Πέμπτη θα κριθεί η ενίσχυση της Energean με τον Λιθουανό Σίμας Μπουτερλεβίτσιους. Κανονικά θα παίξει στο ματς της Κυριακής με το Νέστο ο Αλέξανδρος Τσούτσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης