ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δεν πείσθηκαν οι κάτοικοι του Ζυγού για τις έως τώρα ενέργειες της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αυξημένων νιτρικών στο νερό της ύδρευσης του χωριού τους. Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αφού στη συνέλευση του Σαββάτου δεν υπήρξαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις της δημοτικής επιχείρησης. Τη συνέλευση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 κάτοικοι του Ζυγού, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι κι αντιδήμαρχοι αλλά και εκπρόσωποι της Π.Ε. Καβάλας. Ανακοινώσεις για το ίδιο πρόβλημα εξέδωσαν οι Μάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Ποτόλιας.

 

Στο Επαγγελματικό Λύκειο Χρυσούπολης θα είναι το πρωί ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Αμέσως μετά θα εγκαινιάσει το Επαγγελματικό Λύκειο της Θάσου. Σάββατο ή Κυριακή θα γίνει η 13η Αλφαβητοπαρέλαση που δεν έγινε χθες λόγω βροχής. Μικροπροβλήματα σε Λεκάνη και Κορυφές εξ αιτίας της χθεσινής κακοκαιρίας. Βασιλόπιτα έκοψαν χθες οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων. Στην εκδήλωση που έγινε στον Αμυγδαλεώνα παραβρέθηκε η Δήμαρχος αλλά και ο Γιώργος Γραμμένος. Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης. Η Αστυνομία ανησυχούσε για εμφάνιση της ομάδας του Ρουβίκωνα.

 

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός απαντά σε ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου τονίζοντας ότι η συστέγαση του ΤΟΜΥ με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας δεν δημιουργεί προβλήματα. Το ΤΟΜΥ στον Άγιο Λουκά θα εγκαινιάσει εντός της εβδομάδας ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Μαθητές από την Χίο θα κάνουν την 5νθημερη εκδρομή τους και στην Καβάλα. Σε Καλαμίτσα και αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την Καθαρά Δευτέρα. Στην έκθεση Horeca ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Στο διοικητικό πρωτοδικείο Καβάλας προσέφυγε επαγγελματίας για να διαγράψει πρόστιμο 2.400 που επιβλήθηκε από τη Δ. Υγείας στην επιχείρηση του για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Το απόγευμα εκδήλωση του Ομίλου για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας, σχετική με τα μαθήματα ελληνικών στη Βραζιλία. Παρουσία του Γιάννη Βαρδακαστάνη η χθεσινή κοπή βασιλόπιτας του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

 

Μαχητικός αλλά άτυχος ο ΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 από την Ελπίδα Σκουτάρεως κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία. Έχασαν χθες Νέστος και Αετός Ορφανού. Νίκησε η Ένωση στη Χαλκιδική. Σερραίος ο νικητής του χειμερινού αγώνα ορεινού δρόμου που έγινε χθες στην Π. Καβάλα.

 

Διαβάστε επίσης