ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Αρχίζει το μεσημέρι στην Κομοτηνή το αναπτυξιακό συνέδριο για την Περιφέρεια ΑΜΘ που οργανώνει η Κυβέρνηση. Από το πρωί στην πόλη μας οι υπουργοί Παιδείας και Ναυτιλίας. Μυστήριο με τη ΒΦΛ, φαίνεται να συνεχίζεται η διαπραγμάτευση των απολυμένων με την εταιρία. Επιστολή στον Πρωθυπουργό από τους συνταξιούχους της Καβάλας για να λυθεί το πρόβλημα των οικογενειακών επιδομάτων.

Περισσότερα από 2.000 άτομα ψήφισαν χθες στο Νομό Καβάλας για τον επικεφαλής της κεντροαριστεράς. Πρώτευσε η Φώφη Γεννηματά. Δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Πολύ μικρή η διαφορά της Γεννηματά από τον Ανδρουλάκη στην πόλη. Επέστρεψε χθες το μεσημέρι από τη Γερμανία η Δήμαρχος και η αποστολή του Δήμου Καβάλας. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Παληού, η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη το πρωί του Σαββάτου. Στην κεντρική πλατεία η ενθρόνιση. Από τις 10 το πρωί στο Αμφιθέατρο ημερίδα της ΟΛΜΕ. Κλειστά τα σχολεία λόγω γενικής συνέλευσης δασκάλων στις 23 Νοέμβρη.

174 οι υποψήφιοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Ποσό 8.700 ευρώ στο ταμείο του από το παράβολο που πλήρωσε κάθε ένας. Προς παράταση η προθεσμία κατάθεσης αίτησης για το κοινωνικό παντοπωλείο. Περιφερειακή σύσκεψη εργολάβων ηλεκτρολόγων έγινε χθες στην Ομοσπονδία. Εγκρίθηκε από την Υπουργό Πολιτισμού η μελέτη έργου 2,5 εκ ευρώ στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών καταδίκασε το Εφετείο Θράκης τον Βλάση Τσάκα. Βρέθηκε ένοχος για απάτη. Ειδική συνεδρίαση του προϋπολογισμού του 2018 την Τετάρτη για το περιφερειακό συμβούλιο.

Το Σάββατο παρουσιάζεται στην Αθήνα το νέο φωτογραφικό λεύκωμα του Στράτου Καλαφάτη. 151 μαθητές έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό Θαλής, το Σάββατο στο 2ο Γυμνάσιο. Την Τετάρτη 22 Νοέμβρη οι Παραμυθάδες ετοιμάζουν εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι από χθες ο ΑΟΚ. Επικράτησε 2-1 της Δόξας Προσκυνητών με γκολ του Μπλιού και του Γ. Παπαδόπουλου. Μεγάλη νίκη του Νέστου. Νίκησε και ο Αετός Ορφανού. Νίκησε η Ένωση, έχασε ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης