• 8 Μαΐου 2024,

Συζητήσεις σε εξέλιξη της ΒΦΛ με τους απολυμένους

 Συζητήσεις σε εξέλιξη της ΒΦΛ με τους απολυμένους

Θολό παρέμεινε και το Σαββατοκύριακο το τοπίο σχετικά με τις αναμενόμενες εξελίξεις στο πρόβλημα της ΒΦΛ. Τα περισσότερα στόματα είναι κλειστά. Κλειστά μέχρι παρεξήγησης. Περιγράφονται δύο διαφορετικά σενάρια, ισχυρότερο από τα οποία είναι το ένα. Αυτό για την απευθείας διαπραγμάτευση με την εταιρία που άρχισε και συνεχίζει το σωματείο.

Η Πρωινή πριν μία εβδομάδα έγραψε ότι στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης υπήρξε συνάντηση του σωματείου και με τον Λ. Λαυρεντιάδη! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ακόμη συνάντηση έγινε στην Αθήνα πρόσφατα. Με τον Λαυρεντιάδη; Με εκπροσώπους του; Κανείς δεν γνωρίζει.

Παράλληλα με τη διαπραγμάτευση που δυστυχώς δεν τέλειωσε (όπως κάποιοι περίμεναν) υπάρχει και το συνέδριο της Κυβέρνησης. Αυτό που αρχίζει το απόγευμα στην Κομοτηνή. Όσοι θέλουν να είναι ακόμη πιο αόριστοι παραπέμπουν σε ανακοινώσεις στη διάρκεια του. Οι οποίες αν γίνουν, θα γίνουν αύριο στην ομιλία του κ. Τσίπρα. Κατόπιν τούτου πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στις διαπραγματεύσεις εταιρίας- απολυμένων. Όσο περισσότερο αργεί να ανακοινωθεί συμφωνία, τόσο οι πιθανότητες αυτές να καταλήξουν μειώνονται. Απ’ την άλλη πλευρά το γεγονός ότι συνάντηση έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα (δεύτερη στη σειρά) δείχνει ότι στο τέλος ίσως επιβεβαιωθούν τα αισιόδοξα σενάρια των προηγούμενων ημερών.

Διαβάστε επίσης