• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Συνεδριάζει αύριο στον Πειραιά το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με 4 θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Οι εταιρίες δεν πρότειναν δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου ελπίζοντας ότι μέσω απευθείας διαπραγμάτευσης με το υπουργείο θα εκτελέσουν όσο το δυνατό λιγότερα. Πιθανή αύξηση των δρομολογίων το Καλοκαίρι στη γραμμή της Κεραμωτής. Αύριο αποφασίζονται τα δρομολόγια του Πρωτοπόρος 8.

 

15 στρέμματα δασικής έκτασης έκαψε η φωτιά στα «Σπαθιά», ίσως οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. 100 περίπου κάτοικοι της Κεραμωτής διαμαρτυρήθηκαν χθες για τα φορτηγά που χρησιμοποιούν το λιμάνι της, ζήτησαν να μην αλλάξουν τα δεδομένα λειτουργίας του δημοτικού ιατρείου. Ερώτηση στη Βουλή για το χρέος της ΒΦΛ στη ΔΕΠΑ κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Η επίσκεψη Μουζάλα στην πόλη μας είναι πιθανό να γίνει εντός της εβδομάδας. Κι άλλη σύσκεψη προετοιμάζεται στον ΕΛΓΑ για την από αέρος αντιχαλαζική προστασία. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα των έργων στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» που τέθηκε υπόψη της από την Fraport.

 

Συνεδριάζει στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης στη Θάσο έλαβε μέρος ο Μακάριος Λαζαρίδης. Το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα επισκεφθεί την Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. Νίκος Ανδρουλάκης. Αύριο το απόγευμα μιλά στο Ωκεανίς η Φώφη Γεννηματά. Συνελήφθη την Παρασκευή υπεύθυνη βιβλιοπωλείου που φωτοτυπούσε βιβλία και πουλούσε τα αντίγραφα. Συνελήφθησαν δύο άτομα για καλλιέργεια και κατοχή χασίς. Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη για τα νιτρικά στον κάμπο των Φιλίππων.

 

Πετυχημένες εκδηλώσεις έκαναν χθες οι Πελοποννήσιοι και οι καθηγητές Αγγλικής. Αντιπροσωπεία πανεπιστημίου της Ταϊβάν επισκέφθηκε το ΤΕΙ. Η Πνοή ευχαριστεί το φροντιστήριο Βίλυς Κονδυλίδου για συγκέντρωση και προσφορά σχολικών ειδών.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ νίκησε χθες τον Ξηροπόταμο. Ήταν το τελευταίο φιλικό της ομάδας αφού την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα. 3-2 νίκησε ο Νέστος το Άβατο. Με τον Κολοσσό Ρόδου συνεχίζει την Τετάρτη τα ματς Κυπέλλου η Ένωση. Δίκαια το Σάββατο απέκλεισε την μαχητική Καστοριά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης