ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί στην Αθήνα το επίσημο πρόγραμμα της διήμερης συνάντησης στην Καβάλα των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας. Είναι ήδη γνωστό ότι θα υπογράψουν συμφωνία για τις μεταφορές προϊόντων μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου. Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό όσο αυτός θα είναι στην Καβάλα, ζητούν οι απολυμένοι της ΒΦΛ και οι κτηνοτρόφοι.

 

Μία ακόμη τουριστική επένδυση προγραμματίζεται στο Παληό. Προηγήθηκε αγορά προνομιακού ακινήτου από αλλοδαπό. Επιμένει στην υποψηφιότητα του στις εκλογές του Επιμελητηρίου ο Κίμωνας Παπαδόπουλος. Σχετικά με το αν έχει ή όχι τις προϋποθέσεις, θα απευθύνει ερώτημα στην αρμόδια εκλογική επιτροπή. Ξανάρχισε από χθες δρομολόγια το φέρι μποτ «Νικητής» αφού βρήκε νέο καπετάνιο και μηχανικό. Έργα υποδομών για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Θάσο ζήτησε ο Γιάννης Μουζενίδης. Παραβρέθηκε σε εγκαίνια έκθεσης που έγιναν την Παρασκευή στο Καλογερικό.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο. Αρχίζουν σήμερα οι εξετάσεις στο ΤΕΙ. Ο Δημήτρης Παπουτσής ήταν χθες στην Αθήνα, στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Την Παρασκευή στο Ν. Καβάλας κλιμάκιο της ΝΔ με Καράογλου- Σταμάτη- Μακάριο Λαζαρίδη. Συνελήφθη στη Θάσο Ιταλός που προσποιούνταν τον ταξιτζή. Συνελήφθη ξημερώματα Σαββάτου οδηγός που μεθυσμένος κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού κοντά στα διόδια της Μουσθένης. Το ΠΑΜΕ και τα σωματεία συνταξιούχων ετοιμάζουν τη συμμετοχή τους σε συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη λόγω της διεθνούς έκθεσης. Επαναλειτουργεί από την Τετάρτη το κλειστό κολυμβητήριο.

 

Με τη συμμετοχή 3 χορωδιών έγιναν το Σάββατο στην παλιά Μουσική τα φετινά Καστροφεγγίσματα. Σχολικά είδη που μέσω της Πνοής θα διαθέσουν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη συγκέντρωσαν οι υπάλληλοι της Alpha Τράπεζας και η ομάδα Action Team. Πλαστικά καπάκια προσέφεραν στον Σύλλογο ΑμΕΑ κάτοικοι των Ποταμουδίων και δημοτικοί υπάλληλοι. Αρχίζει το βράδυ στο Ζέφυρο το αφιέρωμα στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο.

 

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για τον ΑΟΚ. Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ τόσο ο Νέστος όσο και ο Αετός Ορφανού. Άρχισε προπονήσεις το τμήμα στίβου του ΟΚΑΚ στην Ελευθερούπολη.

Διαβάστε επίσης