ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο καθηγητής του διοικητικού δικαίου και πρώην πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κώστας Ρέμελης γνωμοδότησε θετικά για τη συνέχιση του διαγωνισμού σχετικά με την ανεύρεση επενδυτή για τα Λουτρά των Ελευθερών. Την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση της Εργοανάπτυξης θα αποφασίσει να συνεχίσει τη διαδικασία που κακώς απέβη άκαρπη τον περασμένο Νοέμβρη. Δεδομένο το ενδιαφέρον του επιχειρηματία από τη Δράμα. Είναι με λίγα λόγια πιθανό να υπάρξει επενδυτής για τα Λουτρά πριν το Καλοκαίρι.

 

Χωρίς καθαριότητα είναι από τις αρχές του μήνα το Διοικητήριο. Καθαρίζουν μόνοι τους οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας. Ο Δήμος Θάσου άρχισε από χθες να πληρώνει μισθό ενός μήνα στους 44 συμβασιούχους της υπηρεσίας καθαριότητας. Δόθηκε στην κυκλοφορία χθες το απόγευμα το τμήμα της οδού Ερυθρού Σταυρού στο οποίο υπήρξε το γνωστό πρόβλημα υποχώρησης του οδοστρώματος. Ανακοίνωση απάντηση στις δηλώσεις Θεοφυλακτίδη- Κούνδουρου- Κοριανόγλου εξέδωσε χθες οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Ξεκαθαρίζουν ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται. Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας 7 θα είναι τελικά τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν φέτος στο λιμάνι. Πρώτη άφιξη στα μέσα Ιουνίου. Αυξημένη ήταν χθες το μεσημέρι η κίνηση επιβατών κι αυτοκινήτων από Καβάλα για Πρίνο Θάσου.

 

Τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μοιράζει το πρωί η Μητρόπολη. Στο κτίριο του πρώην παιδικού σταθμού στην οδό Κ. Τσολάκη μετακομίζουν οι Εθελοντές Αιμοδότες και οι Τρίτεκνοι. Κάθε μία ώρα τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ την Κυριακή του Πάσχα. Κανονικά θα εργαστεί τις ημέρες πριν και μετά το Πάσχα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Σημαντική δωρεά ηλεκτρολογικού υλικού από επιχείρηση της Θάσου στο σύλλογο Φίλων της Παιδόπολης. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες από τον Θ. Μαρκόπουλο και τον γιατρό Νίκο Λαλιώτη για ιατρικό συνέδριο που θα γίνει στην πόλη μας την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Μουσικά έργα δραματικού χαρακτήρα παρουσίασε χθες βράδυ στον Δ. Κήπο η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Περιστατικό απάτης στη Θάσο όπου 57χρονος εμφανίζονταν ως αγοραστής ακινήτων αλλά κατάφερε να πάρει από τους παραλίγο πωλητές 350 ευρώ. Η νέα διοίκηση του συλλόγου των Εβριτών επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη.

 

Εύκολη νίκη και βαθμολογική ανάσα για την Ένωση. Επικράτησε στη Λάρισα του Γυμναστικού 65-85. Μετά το Πάσχα κρίσιμο εντός έδρας ματς με την ΑΕ Λάρισας.

 

Διαβάστε επίσης