• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Νέα έργα 11,6 εκ ευρώ σε όλη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη θα χρηματοδοτήσει η Κυβέρνηση μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης. Προηγήθηκε συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες για συνεχιζόμενα έργα στην ΑΜΘ εξασφαλίστηκε ακόμη μεγαλύτερο ποσό, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Περίπου μία ώρα διήρκεσε χθες το απόγευμα διακοπή ρεύματος στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης. Οφείλονταν σε βλάβη στο Περιγιάλι. Αθωώθηκαν στο Τριμελές Καβάλας πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Θάσου επειδή δεν έκλεισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα έτη 2009 έως 2012. Τέλος του μήνα θα συνεχιστεί δίκη με κατηγορούμενους γονείς σχολείου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο τότε διευθυντής του σχολείου. Σε υψηλούς τόνους η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο Δήμος Καβάλας ενισχύει την προσφυγή του για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Δεν πείθεται από τις εξηγήσεις της διοίκησης ο Μάκης Παπαδόπουλος όσον αφορά απομάκρυνση κατεστραμμένων κάδων από το Κωτσάλου αρχές Ιουνίου.

 

Την Κυριακή στο πάρκο Φαλήρου το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Το φέρι μποτ Πρωτοπόρος 8 στη Θάσο, φαίνεται ότι θα συνεργαστεί με την ΑΝΕΘ. Τρεις τοπικές επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος σε πρόγραμμα ενίσχυσης γυναικείας επιχειρηματικότητας καλούνται να επιστρέψουν χρήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας κατέθεσε αίτηση στο Υπουργείο για να αποκτήσει υδατοδρόμιο. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο Μουσείο Καπνού για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Τάτση. Το μεσημέρι σύσκεψη στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο για την πρόληψη των πυρκαγιών σε γεωργικά υπολείμματα.

 

Το Σάββατο εκδηλώσεις στο εντευκτήριο του ΦΟΚ. Την Κυριακή εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Αύριο βράδυ στο κέντρο της πόλης ο καθιερωμένος νυχτερινός αγώνας δρόμου. Σουηδικές ταινίες την ερχόμενη εβδομάδα στον Ζέφυρο.

 

Στις 3 αύριο το μεσημέρι η Ένωση υποδέχεται τον Αρκαδικό για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ. Την Κυριακή φιλικό του Νέστου με τον Άρη Αβάτου. Την ίδια ώρα ο ΑΟΚ παίζει φιλικό ματς με το Παραλίμνι. Αρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης