• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΗ 2017

Χωρίς τη Δήμαρχο που απουσιάζει στην Τουρκία συνεδρίασε χθες το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο. Αλλάζουν δύο μέλη της διοίκησης της Δημωφέλεια και τρία μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ. Η αντιπολίτευση ζήτησε να ερευνηθεί η καταβολή αποζημίωσης στον Δήμο για τη ζημιά στο δρόμο του Παληού. Εγκρίθηκαν οι εργασίες για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στο Βερούλειο.

 

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες ο Κωστής Σιμιτσής άσκησε κριτική στη δήμαρχο, αύξησε τις πιθανότητες να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019. Ομόφωνη απόφαση έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κυκλοφοριακών θεμάτων για την τοποθέτηση πινακίδων με το ωράριο φορτοεκφορτώσεων σε κεντρικά σημεία, εκεί όπου επιτρέπεται το παρκάρισμα για αυτόν τον λόγο. Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. 970 κιλά ακατάλληλα όστρακα κατέσχεσε το προσωπικό του Λιμεναρχείου. Απείχαν και χθες από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του Ν. Καβάλας. Στοχευμένη αποχή από υποθέσεις ασφαλιστικού περιεχομένου από τη Δευτέρα.

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης έκανε δήλωση για την καθυστέρηση έκδοσης αδειών στην Πολεοδομία επιρρίπτοντας ευθύνες στους Δημάρχους. Διανομή χυμών σε μαθητές σχολείων του Δήμου Καβάλας. Με άρθρο του στον τοπικό τύπο ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το πακέτο μέτρων που ψηφίστηκε χθες βράδυ. Στην πόλη μας παραμένει ομάδα φιλειρηνιστών που βαδίζει προς το Χαλέπι της Συρίας. Αύριο στη Λυδία θα βαπτιστούν τουλάχιστον 11 ενήλικες.

 

Ανθοκομική έκθεση παρουσίασαν χθες στην πλατεία μαθητές του ειδικού επαγγελματικού εργαστηρίου. Φορολογικό σεμινάριο θα γίνει αύριο και μεθαύριο στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ με τη διοργάνωση του συλλόγου Λογιστών. Μία ακόμη συνάντηση σχολικών χορωδιών προετοιμάζεται για την Τετάρτη στο 3ο Γυμνάσιο.  Σήμερα το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του Πόντου.

 

Αποχαιρετιστήριο γεύμα χθες το μεσημέρι για τους αθλητές της Ένωσης. Νέα παράπονα για τη διαιτησία στο πρόσφατο ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Αδικαιολόγητα απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ ο Σάκης Τέλλος. Την Κυριακή το πρωί ο καθιερωμένος λαϊκός αγώνας δρόμου «Στα Βήματα του Απ. Παύλου».

 

 

Διαβάστε επίσης