ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Πολύς κόσμος στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο κ. Ανδρουλάκης συνάντησε τους απολυμένους της ΒΦΛ. «Ενώνουμε την κεντροαριστερά» είπε στην ομιλία του. Πιο μπροστά μίλησαν για τις εκλογές και τα διαδικαστικά ο Μιχάλης Τιμοσίδης και ο Ιορδάνης Χοροζίδης. Τη Δευτέρα στην Καβάλα ο Γιάννης Ραγκούσης.

 

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο οδηγών Ταξί σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην πιάτσα του ΟΤΕ. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, απ’ όπου αποχώρησαν λίγη ώρα μετά χωρίς να υπάρξουν μηνύσεις. Σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών καταδικάστηκε χθες άνδρας από τη Ξάνθη για υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αναβλήθηκε για τον Μάη δίκη με κατηγορούμενους τους Θόδωρο Μαρκόπουλο- Αρχέλαο Γρανά. Πρώην και νυν Αντιπεριφερειάρχης κατηγορούνται για τους όρους παραχώρησης του Αμφιθεάτρου σε συλλόγους για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας ικανοποίησε 7 αιτήματα τοπικών συλλόγων. Σε χώρους σχολείων πραγματοποιούνται ακόμη και μαθήματα Βουλγαρικής γλώσσας.

 

Από το πρωί εκδηλώσεις για την αυριανή εθνική γιορτή. Αύριο στις 12 το μεσημέρι η παρέλαση. Ευχές για την ονομαστική της εορτή δέχθηκε στο γραφείο της η Δήμαρχος. Συνελήφθη 26χρονος Βούλγαρος που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες από το Αφγανιστάν. Η Αρχαιολογική Υπηρεσία χορήγησε ειδική άδεια για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη συνοικία της Παναγίας. Αποχωρεί από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στη θέση του η ΜΚΟ «Άρσις». Αυτήν την περίοδο οι πρόσφυγες είναι 350.

 

2 με 30 Νοέμβρη έκθεση ζωγραφικής του Αστέρη Γκέκα. Θα φιλοξενηθεί στο σύλλογο φίλων διατήρησης παλαιών αντικειμένων. Γρηγοριάδης– Βασιλικός- Ατζακάς διεκδικούν τα κρατικά βραβεία λογοτεχνίας. Αρτοκλασία πραγματοποιεί το πρωί στον Άγιο Παύλο ο φιλανθρωπικός σύλλογος «Άγιος Νέστορας».

 

Αλλάζει προπονητή ο Αετός Ορφανού, αποχώρησε χθες ο Παντελής Στυλιανού. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα η Ένωση αντιμετωπίζει στην Καλαμίτσα την ομάδα «Χαρίλαος Τρικούπης».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης