ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017

Συνεχίστηκαν και χθες οι πρωτοβουλίες επαγγελματιών της Καβάλας και του Παγγαίου σχετικά με την ανάδειξη του προβλήματος καθυστέρησης έκδοσης αδειών από την Πολεοδομία. Ο Φίλιππος Αναστασιάδης με τον οποίο συναντήθηκαν τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί πολεοδομικό γραφείο στο Δήμο Παγγαίου λόγω έλλειψης προσωπικού. Υποσχέθηκε να στείλει έναν ακόμη μηχανικό του Δήμου στην Πολεοδομία. Την ερχόμενη εβδομάδα οι ίδιοι επαγγελματίες θα συναντήσουν τη Δήμητρα Τσανάκα.

 

8 χρόνια μετά τα εγκαίνια του Βιοτεχνικού Πάρκου μπήκε σε διαδικασία περαίωσης η κατασκευή ξυλουργείου σε ένα από τα οικόπεδα του. Πρόκειται για επένδυση του Μάκη Δημητριάδη που θα είναι έτοιμη σε έναν μήνα. 58χρονος οδηγός αυτοκινήτου σκοτώθηκε χθες το απόγευμα στο Χρυσοχώρι. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη. Δεύτερη διάρρηξη με αναρρίχηση, πάλι σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου. Το περιστατικό έγινε την Κυριακή τα ξημερώματα σε διαμέρισμα της οδού Θεσσαλονίκης. Η Ελληνική Αστυνομία αποδέχθηκε δωρεά της ΕΤΑΔ κι έτσι το αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης μετακομίζει σε τμήμα του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Το υπόλοιπο του ακινήτου διεκδικεί ο Δήμος Παγγαίου.

 

Με αποφάσεις που πάρθηκαν κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ανακλήθηκαν χθες δύο άδειες λειτουργίας καταστημάτων. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Κ. Σιμιτσής. Χωρίς την παρουσία της Δημάρχου συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Περιορισμένο το νέο ωράριο λειτουργίας του κοινωνικού φαρμακείου. Υπόμνημα έστειλαν στο ΣτΕ οι απολυμένοι της ΒΦΛ σχετικά με το θέμα της άδειας της εταιρίας Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ. Ικανοποιητική συμμετοχή εργαζόμενων και συνταξιούχων στις δύο απεργιακές συγκεντρώσεις. Μικρή η συμμετοχή στην απεργία. Το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Κεντρική πλατεία. Διακοπές νερού πρωί και απόγευμα σήμερα από τη ΔΕΥΑΚ.

 

Αρχίζουν το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» οι θεατρικές παραστάσεις από ερασιτεχνικά σχήματα της πόλης και του νομού. Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση του σωματείου του ΕΚΑΒ για την οδική ασφάλεια. Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Νίκου Τακόλα.

 

Στην Β’ εθνική υποβιβάζεται η Ένωση αφού χθες ηττήθηκε από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Η ομάδα μας ήταν καλή στο πρώτο μέρος αλλά δεν άντεξε στο δεύτερο. Νέα παράπονα από τους διαιτητές. Συνέντευξη τύπου για το all star της Κυριακής στο Εργασιακό Πρωτάθλημα, έδωσε χθες η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης