• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας οριστικοποιείται το πρόγραμμα δωρεάν σχολικών γευμάτων που στο Δήμο Καβάλας επεκτείνεται σε τρία ακόμη σχολεία. Παρόλα αυτά υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα που το καθυστερούν κι έτσι η πιθανότερη έναρξη του προσδιορίζεται για μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα θα αφορά και σχολεία της Θράκης.

 

Στις 8 το απόγευμα μιλά σε αίθουσα του Γαλαξία ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης. Στο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας βρίσκεται ο πρώην Υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης προετοιμάζοντας το κυβερνητικό συνέδριο, στα μέσα Νοέμβρη στην Κομοτηνή. Το Σάββατο επιστρέφει από την Αγία Πετρούπολη που βρίσκεται με αποστολή της Βουλής, ο Κώστας Μορφίδης. Ο Δημήτρης Μπαντέκας εξελέγη πρύτανης στο ΤΕΙ. Στις 4 θέσεις αντιπρυτάνεων εξελέγησαν οι Μητρόπουλος- Εμμανολλούδης- Μαδυτινός- Φλώρου. Η θητεία όλων αρχίζει την 1η Δεκέμβρη. Συζητήθηκε χθες στην Αθήνα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΔΕΠΑ κατά της ΒΦΛ. Λόγω της εθνικής γιορτής πραγματοποιείται σήμερα η λαϊκή αγορά της Καβάλας.

 

Εξ αιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων σημειώθηκαν χθες αρκετά τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών. Ο Δήμος Καβάλας θα διαθέσει χρήματα για την αλλαγή προστατευτικών στηθαίων στο δρόμο στο Παληό. Στις 6 Νοέμβρη έκτακτη γενική συνέλευση λογιστών φοροτεχνικών. Φάρσα για βόμβα ταλαιπώρησε χθες το μεσημέρι όσους ήταν στο δικαστήριο. Συνεχίστηκαν και τον μήνα Αύγουστο οι δράσεις του Δήμου Καβάλας για τα αδέσποτα. Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Το 7ο Γυμνάσιο συμμετέχει με επιτυχία σε πρόγραμμα Erasmus.Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών «ανοίγει» στο κοινό τη θεατρική του ομάδα. Αύριο γιορτάζει και το σωματείο του Αγίου Νέστορα. 11 Νοέμβρη ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μυροβόλο.

 

Με σκορ 1-0 ο ΑΟΚ επικράτησε υπό βροχή του Αετού Ορφανού κι έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση της ΕΠΣ Καβάλας. Το γκολ πέτυχε ο Δουρτμές. Την Τετάρτη 1η Νοέμβρη εκλογές στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης. Ο Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ και πάλι πρόεδρος στο σύλλογο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης