Το απόγευμα ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πόλη μας

 Το απόγευμα ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πόλη μας

Στις 8:00 σήμερα το απόγευμα στην αίθουσας ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ θα μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης. Οι φίλοι και υποστηρικτές του στην πόλη και την περιφερειακή ενότητα Καβάλας έχουν κάνει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου στη συγκέντρωση το κοινό να είναι αυξημένο. Και φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν αφού η υποψηφιότητα Ανδρουλάκη παρουσιάζει στην περιοχή μας αξιοπρόσεκτη δυναμική, όπως άλλωστε και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο κ. Ανδρουλάκης επρόκειτο να επισκεφθεί την Καβάλα στις αρχές του μήνα, ωστόσο για λόγους που σχετίζονται με το πρόγραμμά του, η επίσκεψη μετατέθηκε για λίγες έστω εβδομάδες. Στο μεταξύ, το πρόγραμμα της επισκέψεως διαφοροποιήθηκε. Αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης ήθελε να μείνει στην πόλη και γενικότερα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ολόκληρη την ημέρα. Ενώ τώρα θα φτάσει λίγο πριν την ομιλία και θα συναντήσει τους απολυμένους της ΒΦΛ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα συναντηθεί και με τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καβάλας.

Για το πρόγραμμα και την επίσκεψη Ανδρουλάκη μίλησε εχθές στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος Λεωνίδας Παππάς, ως εκπρόσωπος των υποστηρικτών του υποψηφίου προέδρου στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Εξήγησε πόσο βεβαρημένο είναι το πρόγραμμα του κ. Ανδρουλάκη και τόνισε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΣΥ επιδιώκει συνάντηση με τους απολυμένους της ΒΦΛ διότι γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο εργοστάσιο.

Σχετικά με τη ψηφοφορία του Νοεμβρίου στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ο Λεωνίδας Παππάς επεσήμανε: «Το 2015 για την εκλογή του νέου προέδρου στ ΠΑΣΟΚ είχαν ψηφίσει 650 άτομα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Θα είναι αποτυχία εάν δε ψηφίσουν τουλάχιστον οι διπλάσιοι για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της ΔΗΣΥ. Απ’ ότι ακούω και καταλαβαίνω, από οργανωτικής πλευρά η διαδικασία της ψηφοφορίας εξελίσσεται πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης