ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Με πρωτοβουλία των κυβερνητικών βουλευτών προετοιμάζεται μία ακόμη προσπάθεια ώστε να ξαναρχίσει ο διάλογος για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Πρόθεση των 3 βουλευτών είναι μεταξύ των άλλων να απευθυνθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, από το οποίο θα ζητήσουν πιο ενεργό συμμετοχή προκειμένου να λυθεί το γνωστό πρόβλημα που είναι σε αδιέξοδο από τη σύσκεψη της Τρίτης. Συμφωνεί η Δήμαρχος που κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

 

Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου χθες βράδυ στο Παληό, σε σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Αυξάνονται αρχικά σε 4, από την Πρωτομαγιά σε 5 την ημέρα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Πρόστιμο απειλεί να επιβάλει στη ΚΝΕ Καβάλας η υπηρεσία Καθαριότητας για υπερβολική αφισοκόλληση στο κέντρο της πόλης. Αφίσες της ΚΝΕ κολλήθηκαν σε κώδωνες και κάδους. Προς ανανέωση της εκμίσθωσης της αίθουσας του Όσκαρ οδεύει ο Δήμος Καβάλας. Η πρόταση που ενέκρινε χθες το Τοπικό Συμβούλιο αναφέρει επέκταση της μίσθωσης ως την Άνοιξη του 2020. Νοικιάστηκε χθες σε ιδιώτη αντί του ποσού των 77.000 ευρώ το χρόνο το 7ο αναψυκτήριο στους Αμμόλοφους. Για τα Λουτρά των Ελευθερών ο Δήμος Παγγαίου προετοιμάζει πρόταση παράλληλης επένδυσης που θα αφορά πηγές και ιαματικά νερά που δεν είναι στην αρμοδιότητα της Εργοανάπτυξης!

 

Από την Κεραμωτή αρχίζει το πρωί η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού στο Ν. Καβάλας. Αμέσως μετά η κ. Κουντουρά περιοδεύει στη Θάσο ενώ το απόγευμα επισκέπτεται τη Δήμαρχο. Νέο αίτημα προσωρινής διαταγής για την πληρωμή ενός μισθού από 5 συμβασιούχους του Δήμου Καβάλας. 25 στρέμματα καλαμιές κάηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο Τιμάρι Νέστου. Η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Μεταπτυχιακοί φοιτητές από το Μόναχο βρίσκονται από την Κυριακή στην Καβάλα. Το απόγευμα παρουσιάζουν την εργασία τους σε αίθουσα ξενοδοχείου. Έναρξη ερευνητικής γεώτρησης στη Λιμνιά ανακοίνωσε χθες η ΔΕΥΑΚ. Τα ΚΑΠΗ στο Βύρωνα και τον Άγιο Λουκά θα επισκεφθεί η Δήμαρχος.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο Αμφιθέατρο, στην εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου με τον Παντελή Θαλασσινό. Ευχαριστήρια ανακοίνωση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ προς τον Βασίλη Μπαλόγλου, επειδή έκανε δωρεά την αλλαγή κουφωμάτων στο παλιό κτίριο των διασωστών.

 

Τραυματίας στην Ένωση ο Γιώργος Μανάκας, χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Το ματς του Νέστου με τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος από τον Έβρο.

 

Διαβάστε επίσης