• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Νέες κινητοποιήσεις άρχισαν χθες οι συμβασιούχοι του Δήμου Καβάλας επειδή ο επίτροπος δεν εγκρίνει τη μισθοδοσία τους. Μίλησαν μαζί του αλλά εμφανίζεται ανένδοτος. Τους συμβασιούχους συνάντησε και η Δήμαρχος. Τους οφείλεται το υπόλοιπο μισθού Ιουλίου και ο μισθός Αυγούστου.

Συνεδριάζει σήμερα η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ που θα αποφασίσει να υιοθετήσει για τους καταναλωτές- πελάτες της την ευνοϊκή ρύθμιση χρεών που ισχύει στους Δήμους. Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας που ήταν στη Δράμα, συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής που ζητά αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Το δικαστήριο εξέδωσε χθες προσωρινή διαταγή κάνοντας δεκτό αίτημα της ΒΦΛ. Μέχρι τη συζήτηση νέων ασφαλιστικών μέτρων δεν μπορεί να εκτελεστεί η απόφαση που δικαιώνει 56 απολυμένους. Σε άριστη οικονομική κατάσταση η Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ, όπως απέδειξε ο έλεγχος μετά το θάνατο του Προκόπιου. Την Κυριακή το πρωί επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Παύλο για τις 40 μέρες από τον ξαφνικό του θάνατο.

Αρχίζουν το απόγευμα στην κεντρική πλατεία οι Γιορτές της Αγοράς. Το πρωί αρχίζει από την οδό 7ης Μεραρχίας η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων. Συνάντησαν τελικά τον Πρωθυπουργό χθες στο Ιμαρέτ ο Αντιπεριφερειάρχης και η Δήμαρχος. Δωρεά 110 σεντονιών από ιδιώτη στη Β’ Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.  Τη Δευτέρα ΓΣ του Ιατρικού Συλλόγου. Σήμερα συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο λόγω ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Στη Θάσο συνεδρίασε χθες η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Γενική συνέλευση- εκλογές κι ενημερωτική ημερίδα έκαναν χθες το απόγευμα οι ζαχαροπλάστες.

Από τη Δευτέρα εγγραφές στα τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων. Αρχίζουν το απόγευμα στον Άη Γιάννη εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας για την Παναγία τη Σηλυβριανή. Πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις από σήμερα στο Παλλάδιο.

Λύθηκε η συνεργασία του ΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή Χαραλαμπίδη. Πιθανή η χωρίς μπαράζ άνοδος της Δόξας στη Β’ Εθνική. Ο Αετός Ορφανού σε φιλικό ματς που έγινε χθες στο Βερούλειο νίκησε 4-1 το Βύρωνα.

Διαβάστε επίσης