ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας που έγινε γνωστή χθες, δικαιώνει 65 απολυμένους της ΒΦΛ. Η αγωγή τους είχε συζητηθεί στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου. Το μεσημέρι συζητείται στο δικαστήριο αίτημα 56 απολυμένων προκειμένου να εκτελεστεί η απόφαση που είναι υπέρ τους κι έχει εκδοθεί στις 13 Ιουλίου.

Αύριο συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρίας κι αποφασίζει επί της πρότασης επιχειρηματία για την μετατροπή της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στο Σανατόριο σε ξενοδοχείο. Ενδιαφέρον για το ίδιο ακίνητο από ξενοδόχο της Θάσου. Ο Δημήτρης Μπαντέκας είναι πολύ πιθανός υποψήφιος πρύτανης του ΤΕΙ. Πιθανός υποψήφιος αντιπρύτανης ο Λυκούργος Μαγκαφάς και ο Δημήτρης Εμμανολούδης. Δεύτερο έγγραφο του Δήμου Καβάλας ζητά από την Αποκεντρωμένη την επιβολή κυρώσεων στο Μιχάλη Λυχούνα που τουλάχιστον ένα χρόνο απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ερχόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη η Δήμαρχος μαζί με τον Ηλία Καλανταρίδη και την Ευαγγελία Δρακονάκη.

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν αυτήν την περίοδο τα βιβλιοπωλεία. Φίδι εντοπίστηκε κι απομακρύνθηκε από τον στίβο του «Ανθή Καραγιάννη». Σημαντικό χαρακτήρισαν το ιατρικό συνέδριο που αρχίζει αύριο στην πόλη μας οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας και του Ιατρικού Συλλόγου. Το απόγευμα εκδήλωση στη Χρυσούπολη για το Εθνικό Πάρκο ΑΜΘ. Οργανώνεται από το τμήμα ΑΜ του ΓΕΩΤΕΕ. Διαψεύδει ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης δημοσίευμα σε βάρος του από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Συνελήφθησαν 4 διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες. Ερώτηση Νίκου Παναγιωτόπουλου για τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων του Ν. Καβάλας.

Το απόγευμα του Σαββάτου η πρώτη εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου. Αύριο το απόγευμα παρουσιάζεται στο Δ. Μουσείο το νέο βιβλίο του Κώστα Τάτση. Στη διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου εξελέγη ο Αντώνης Μιτζάλης.

Πρώτο επίσημο ματς της Ένωσης για τη νέα περίοδο. Σήμερα το απόγευμα αγωνίζεται με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Στη χθεσινή κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ο Νέστος θα παίξει με τον Βύρωνα και ο ΑΟΚ με το νικητή της αναμέτρησης Πέρνη- Αετός Ορφανού. Γάλλος επιθετικός δοκιμάζεται στις προπονήσεις του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης