• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Δαπάνες και προμήθειες της Π.Ε. Καβάλας παραμένουν απλήρωτες για πολύ καιρό λόγω του ότι έγιναν την περίοδο που με νόμο αυτή η δραστηριότητα απαγορεύονταν. Πρόκειται για το διάστημα Αύγουστος- Δεκέμβρης του 2016.  Θίγονται τοπικές και μη επιχειρήσεις που κινδυνεύουν να μην πληρωθούν ποτέ. Η πρώτη αποκάλυψη έγινε στη Ξάνθη, όπου υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Ο περιφερειακός σύμβουλος Φώτης Καραλίδης ετοιμάζεται να καταθέσει σχετική ερώτηση που θα απαντηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα η Δήμαρχος Καβάλας. Άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα και αύριο η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας. Ο Δήμος Καβάλας, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα ετοιμάζουν ημερίδα που θα γίνει την Κυριακή στο αρχαιολογικό μουσείο. Θα την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι 30 τουλάχιστον χωρών του κόσμου. Είναι μια εκδήλωση τιμής στους διωκόμενους Εβραίους της Ανατολικής Μεσογείου. Νέα κινητικότητα στην Αθήνα για την αξιοποίηση του υπό εξάντληση κοιτάσματος φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα». Γονείς μαθητών δημοτικών σχολείων σε όλο το Νομό επιστρέφουν το βιβλίο των Θρησκευτικών, δηλώνουν ότι τα παιδιά τους δεν επιθυμούν να κάνουν το συγκεκριμένο μάθημα.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Παρουσιάζεται σήμερα ο συνδυασμός του Κίμωνα Παπαδόπουλου που θα λάβει μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Τις προτάσεις της για την τουριστική προβολή του 2018 του Δήμου Καβάλας κατέθεσε η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Συχνές είναι οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στη ΔΕΠΟΣ. Έκπτωση του Αστικού ΚΤΕΛ στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών μειωμένου εισιτηρίου. Σταθερός παραμένει ο αριθμός των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Κλειστή θα είναι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου η εφορία λόγω συνέλευσης των εργαζόμενων σε αυτήν. Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καβάλας συνάντησαν τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.

 

Την επέτειο απελευθέρωσης της από τον Οθωμανικό Ζυγό γιορτάζει σήμερα η Θάσος. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Ποταμιά. Το απόγευμα αγιασμός στο σύλλογο Πόντιων Χορευτών.

 

Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάζονται οι προερχόμενοι από τραυματισμό παίκτες του ΑΟΚ Καπνόπουλος και Ζαρωτιάδης. Τελικός το ματς της Κυριακής με την Χαλκηδόνα, υποστηρίζει ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης