• 19 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Υπογράφηκε χθες στην Αθήνα η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία γίνεται δεκτή η δωρεά κτιρίου από τον ΟΛΚ προκειμένου να λειτουργήσει στο λιμάνι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας. Η απόφαση αναμένονταν από το 2015, μία προηγούμενη ακυρώθηκε αφού όπως διαπιστώθηκε ήταν λάθος! Τώρα η Πυροσβεστική υπηρεσία πρέπει να εξασφαλίσει το απαραίτητο προσωπικό αλλά και πυροσβεστικό σκάφος.

 

Η διεύθυνση Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στη Θάσο επειδή εκτός των άλλων πουλούσε εισαγόμενο κρέας ως ελληνικό. Εξόρμηση των τελωνειακών στο παζάρι της Νέας Ηρακλείτσας, κατάσχεση πλήθους παραποιημένων προϊόντων. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το δ.σ. του σωματείου των απολυμένων της ΒΦΛ. Η δικαστική απόφαση που δικαιώνει 56 από αυτούς θα εκτελεστεί αρχές Σεπτέμβρη. Επανήλθε από χθες στα δρομολόγια της γραμμής του Πρίνου το φέρι μποτ Νικητής.

 

Περιστατικό δασικής πυρκαγιάς που οφείλονταν σε πτώση κεραυνού αντιμετωπίστηκε άμεσα χθες το πρωί στη Θάσο. Υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου θα είναι οριστικά ο Μάρκος Δέμπας. Νέα ανακοίνωση πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου για συμμετοχή στη γιορτή της αγοράς. Η εταιρία Κωνσταντινίδη με έκπτωση 58% θα εκτελέσει μάλλον την Άνοιξη έργο ασφαλτοστρώσεων στην είσοδο της πόλης και στην Άσπρη Άμμο αλλά και στην περιοχή πλησίον του αντλιοστασίου των Αμισιανών. Έργο ασφαλτοστρώσεων εντός λίγων εβδομάδων ετοιμάζει και ο Δήμος Καβάλας. Ο διοικητής του ΟΑΕΔ όρισε νέο διευθυντή στο ΙΕΚ Καβάλας του Οργανισμού. Σύντομα ο νέος διευθυντής της ΕΠΑΣ. Το μεσημέρι σύσκεψη στο Δημαρχείο για το πρόβλημα των αυξημένων νιτρικών στο νερό ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων.

 

Δεύτερη παράσταση το βράδυ στο Φρούριο από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης του έργου «Γουρούνι στο σακί». Στην πόλη μας θα γίνει τον άλλο μήνα το 29ο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας.

 

Συμμετέχει στις προπονήσεις του ΑΟΚ στο Βώλακα ο Ρομπέρ. Στασιμότητα στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ. Στον Αετό Ορφανού ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης. Έγινε χθες η κλήρωση της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ, εκτός έδρας το πρώτο ματς της Ένωσης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης