• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Σε ακόμη τρία ή τέσσερα δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας πρόκειται να επεκταθεί από τον Σεπτέμβρη το πρόγραμμα δωρεάν σχολικών γευμάτων. Η πρώτη εγκύκλιος για το πρόγραμμα έφθασε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που ήδη προετοιμάζεται. Τα δωρεάν γεύματα σε μαθητές που φέτος θα είναι έως και 1.600 ημερησίως, θα αρχίσει ταυτόχρονα με το νέο σχολικό έτος.

 

Από την Ιχθυόσκαλα άρχισε πριν λίγη ώρα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη και το Ν. Καβάλας. Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι στην Καβάλα από χθες το βράδυ. Άγνωστο αν και πότε θα συναντήσει τους απολυμένους της ΒΦΛ. Διαψεύδει ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας τα περί διακοπής ρεύματος που επικαλείται η ΔΕΥΑΚ, για τα προβλήματα υδροδότησης σε Άγιο Λουκά- ΔΕΠΟΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα οφείλεται στους χειρισμούς που έγιναν στο κεντρικό αντλιοστάσιο των Αμισιανών με αποτέλεσμα να αδειάσει η δεξαμενή πλησίον της ΔΕΠΟΣ. Ελέγχους στο Δήμο Παγγαίου έκανε η Οικονομική Αστυνομία. Η Αποκεντρωμένη ετοιμάζεται να κάνει καταλογισμό δαπανών στους 56 αιρετούς και πρώην αιρετούς που εμπλέκονται στις αποφάσεις πρόσληψης εποχιακών στον Δήμο Παγγαίου. Με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα ενισχύει τον Εμπορικό Σύλλογο η ΕΣΕΕ.

 

Παρατηρήσεις και κριτική του Άρη Βέρρου στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρηματοδότηση εκδήλωσης του Tedx, τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και τον κανονισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Θα γίνουν έργα συντήρησης στα σχολεία πριν αυτά επαναλειτουργήσουν, είπε η Δήμαρχος. Σύσκεψη για το υπό υλοποίηση πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών έγινε χθες στο Διοικητήριο. Ακόμη 20 πρόσφυγες από την προηγούμενη εβδομάδα στο Ασημακοπούλου. Σήμερα ή αύριο γνωστοποιούνται οι νέοι διευθυντές των σχολείων του Νομού Καβάλας.

 

Ευρωπαϊκή γιορτή θα γίνει από την Παρασκευή στο Δασικό Χωριό. Το Σάββατο η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη στο αρχαίο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Τζίμη Πανούση. Σήμερα το βράδυ στο Άκουα η Καλοκαιρινή εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Ο Βαγγέλης Παππάς πρόεδρος στην Ένωση, αντιπρόεδρος ο Κώστας Παπακωνσταντίνου. Ο Δουμάνης συμφώνησε με τον Αετό Ορφανού, στο Νέστο ο Φραγκούλης. Συνεχίζει τις μεταγραφικές προσπάθειες ο ΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης