• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων της καθαριότητας και η συγχώνευση δύο νηπιαγωγείων απασχόλησαν χθες βράδυ τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η στέγη του ναυτικού μουσείου, το έργο του Μεντρεσέ, το στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε ψήφισμα των συμβασιούχων αν και το βασικό τους θέμα πρέπει να λυθεί από το Υπουργείο των Εσωτερικών. Λόγω της απεργίας στο αεροδρόμιο του Βερολίνου δεν κατάφεραν να επιστρέψουν έγκαιρα στην Καβάλα ώστε να παραστούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Αναστασία Ιωσηφίδου και ο Δημήτρης Καζανίδης.

 

Γενική συνέλευση και εκλογές έκαναν χθες οι πράκτορες του ΟΠΑΠ στο Ν. Καβάλας. Σήμερα το πρωί διαμαρτυρία εμπόρων στη Δ.Ο.Υ. Να κλείσει σύντομα η αξιολόγηση ζήτησε με ομιλία του σε επιχειρηματίες του Νομού ο υποδιοικητής της ΤτΕ κ. Γιάννης Μουρμούρας. Παραμένει δύσκολο το ασφαλιστικό των μηχανικών παραδέχθηκε χθες στο ΤΕΕ ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνος Μακέδος. Αφού ανακαίνισε τα περισσότερα δωμάτια του, το ξενοδοχείο Ωκεανίς αποκτά και γυμναστήριο. Νέα ειδική συνεργάτης της Δημάρχου η δικηγόρος Βασιλική Μπάμπουρα.

 

Με την πρόεδρο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο συναντήθηκαν χθες τα σωματεία των συνταξιούχων. Ετοιμάζουν συλλαλητήριο έξω από το ΙΚΑ. Δεν υπήρξαν προβλήματα στη Θάσο από τη χθεσινή βροχή. Οι Δήμαρχοι Τσανάκα- Τσομπανόπουλος- Αναστασιάδης έλαβαν μέρος την Κυριακή σε ημερίδα της ΚΕΔΕ που έγινε στην Αλεξανδρούπολη με θέμα τις αλλαγές στον Καλλικράτη. Την ερχόμενη εβδομάδα η σύσκεψη των τοπικών φορέων για το αεροπορικό σόου του Καλοκαιριού.

 

Συνεχίζονται το πρωί και το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» οι εκδηλώσεις Μουσικού σχολείου και ΔΗΠΕΘΕ για το ρεμπέτικο τραγούδι. Την Κυριακή γενική συνέλευση της Λέσχης Ποντίων. Ο Αντώνης Παυλίδης πρωταθλητής Ελλάδας στο σκάκι για 3η φορά. Πρωτιά και για το 2ο Δημοτικό Σχολείο στο περιφερειακό πρωτάθλημα σκάκι. Για τις παραστάσεις της τις προσεχείς ημέρες δίνει το μεσημέρι συνέντευξη τύπου η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Θεατρική Μηχανή.

 

Μπαντάνης και Παναγιωτόπουλος είναι οι νέοι τραυματίες στον ΑΟΚ, από το ματς με το Παραλίμνιο. Την Κυριακή ο λαϊκός αγώνας δρόμου στη μνήμη του Τάσου Μελετιάδη.

Διαβάστε επίσης