ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΗ 2017

Παρουσία δικαστικού λειτουργού η ΟΠΚΕ Καβάλας εισέβαλε χθες βράδυ σε κατοικία στις Κρηνίδες κι απελευθέρωσε 4χρονο παιδί που αρνούνταν να παραδώσει στην μητέρα του ο 36χρονος πατέρας. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο, ο πατέρας φιλοξένησε το παιδί για λίγες ημέρες κι αρνούνταν να επιτρέψει αυτό να γυρίσει στην μητέρα του. Οι διαπραγματεύσεις που άρχισαν νωρίτερα χθες, δεν είχαν αποτέλεσμα αφού ο άνδρας είχε κλειδωθεί μαζί με το παιδί στο σπίτι του στις Κρηνίδες.

 

Με κεντρικά πρόσωπα τους απολυμένους της ΒΦΛ και τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια έγινε στην πλατεία Καπνεργάτη η εκδήλωση για την Πρωτομαγιά. Αποδοκιμάστηκαν όταν κατέθεσαν στεφάνι η Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Κριτική για το αποτέλεσμα των ενεργειών του ως προς την ΒΦΛ στον Τάκη Εμμανουηλίδη. Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας από το ΠΑΜΕ.  Οι εργαζόμενοι στην «Αγία Μαρίνα» θα βρίσκονται το πρωί έξω από το ίδρυμα αν και αυτό δεν λειτουργεί. «Πρώτα η ρύθμιση του χρέους» τονίζει ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Ανακοίνωση κατά των κατασκευαστών του ΤΑΡ από τη Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών που ζητά αλλαγή της όδευσης του. Έργα 13 εκ ευρώ θα κάνει η Ιντρακάτ στο αεροδρόμιο της Καβάλας, δηλώνει στην Πρωινή ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Πέτρος Σουρέτης.

 

Άγνωστη η τύχη των εκλογών στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας που δεν έγιναν την Κυριακή λόγω εντάσεων και διαφωνιών για τους εκλογικούς καταλόγους. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος έδιωξε την Αστυνομία όταν αυτή εμφανίστηκε στα γραφεία του κόμματος όπου υπήρχε η κάλπη των εκλογών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη όλα είναι έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα την προσεχή Παρασκευή. 3 μήνες παράταση στο έργο της ανακαίνισης των 6 παιδικών χαρών δίνει στην αυριανή του συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Πιο συχνά τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στη γραμμή του Βύρωνα από σήμερα. Νέα ερώτηση για τις ελλείψεις προσωπικού της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας από το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε την Κυριακή το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ. Απόστολος Αγελαράκης- Γιάννης Μούτλιας και Ζαφείρης Μυστακίδης σε εθνική επιτροπή του κόμματος «΄Ωρα αποφάσεων».

 

Σήμερα και αύριο στη Δ.Βιβλιοθήκη εκδήλωση για τις διαφυλικές σχέσεις. Μία ακόμη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού οργάνωσαν το περασμένο Σάββατο οι φροντιστές του Ν. Καβάλας. Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια ετοιμάζει να πραγματοποιήσει στο Αμφιθέατρο το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

 

Με διαφορά 3 πόντων η Ένωση επικράτησε το Σάββατο στην παράταση των Μαχητών Πεύκων. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Πενταζίδη πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τον Εθνικό. Ηττήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης ο Νέστος. Στη Νάουσα παίζει την Κυριακή ο ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης