Δεν ανησυχεί για το νέο κρούσμα κορωνοϊού ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας

 Δεν ανησυχεί για το νέο κρούσμα κορωνοϊού ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο διοικητής του νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης.

Σχολίασε τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας, την επιβεβαίωση ενός θετικού περιστατικού στον κορονοϊό το οποίο όπως είπε θεωρείται μεμονωμένο.

Για το περιστατικό ο διοικητής του Νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για άνδρα 40 ετών που ήρθε στην Καβάλα από την Αγγλία. Είναι έλληνας.

Σύμφωνα με τον Ντίνο Κλειτσιώτη επειδή προήλθε από το εξωτερικό ήταν έτσι κι αλλιώς σε καραντίνα, στο σπίτι του.

Σημαντικό για το διοικητή του νοσοκομείου το γεγονός ότι επισκέφθηκε το ίδρυμα μόλις αισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Κατά τον Διοικητή του νοσοκομείου ο άρρωστος έμεινε λίγη ώρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, μόνο στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας. Ο οποίος με την αποχώρηση του απολυμάνθηκε.

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης είπε ότι αφού ο 40χρονος υπεβλήθη στο τεστ του έδωσαν οδηγίες για παραμονή στο σπίτι του μιας και δεν παρουσίασε σχεδόν καθόλου συμπτώματα της νόσου. Ο διοικητής του νοσοκομείου είναι αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξει κανένα περαιτέρω πρόβλημα από το συγκεκριμένο περιστατικό. Διαβεβαιώνει ότι για την σύντομη παραμονή του ασθενούς στο Νοσοκομείο Καβάλας τηρήθηκαν από το προσωπικό όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Διαβάστε επίσης