Δεν μας τρομάζουν οι νέες παραλλαγές του ιού

 Δεν μας τρομάζουν οι νέες παραλλαγές του ιού

Τώρα μας λένε οι επιστήμονες ότι το Φθινόπωρο ο ιός θα μας επισκεφτεί με νέα παραλλαγή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Ετοιμότητα θα υπάρχει αλλά θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Όταν «παίζεις»  χωρίς καμία προφύλαξη και στα ίσα απέναντι στον ιό όλο το καλοκαίρι δεν γίνεται τον χειμώνα να κάνεις πίσω και να αρχίσεις να παίρνεις μέτρα και προφυλάξεις.

Όσο αφορά αυτή την μάχη την όπισθεν την ξεχνάς και συνεχίζεις  την πορεία μπροστά.

Σίγουρα θα μας απασχολήσει το θέμα και τον ερχόμενο χειμώνα αλλά  αυτός θα είναι και ο χειμώνας που αυτό το έργο θα τελειώσει οριστικά.

Την μεγάλη του ήττα ο ιός είναι αλήθεια ότι την γνώρισε μέσα σε αυτό το καλοκαίρι αφού παρά την επιθετικότητα του δεν κατάφερε να μας επιβάλει τους δικούς του ρυθμούς.

 

Η ελάχιστη κατανάλωση σε ομπρέλες και ξαπλώστρες  θαλάσσης στις οργανωμένες παραλίες και τα μπητς μπαρ είναι σήμερα νόμος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς σε κάποιο μπητς μπαρ και να μην σου μιλήσουν για την ελάχιστη κατανάλωση την οποία και είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ανάλογα με την ομπρέλα που επέλεξες.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες άλλη είναι η τιμή της ομπρέλας που είναι στην πρώτη γραμμή και άλλη της τελευταίας.

Υπάρχουν ομπρέλες με καναπεδάκια και πουφ που η ελάχιστη κατανάλωση θυμίζει νησί Κυκλάδων.

Το ταπεράκι και το ψυγειάκι σε αυτούς τους είδους τις παραλίες δεν υπάρχει και όπου προκύπτει στην πορεία εξαφανίζεται και μάλιστα  άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Οι μεγαλύτερες ειδησεογραφικές  ηλεκτρονικές σελίδες της χώρας αυτή την εποχή ασχολούνται με τις χλειδάτες διακοπές των επωνύμων που έχουν αμοληθεί και κολυμπάνε σε όλο το Αιγαίο με πολλές στάσεις.

Οι πιο έξυπνοι δεν αναφέρουν τον προορισμό τους.

Και να ξέρετε ότι μέχρι και τις 20 του μήνα έτσι θα πάμε σίγουρα.

 

Το μόνο καλό είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο  ξεκινάει το πρωτάθλημα της Premium League.

Θα δούμε μετά από αρκετές εβδομάδες και πάλι ποδόσφαιρο μέσα από τις αναμετρήσεις του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Επειδή και αυτή την εβδομάδα θα ταξιδέψουν πολλοί προς Θάσο η συμβουλή της στήλης είναι να πάρετε το φέρι από το λιμάνι της Καβάλας και όχι από την Κεραμωτή που γίνεται σχεδόν καθημερινά πανικός.

 

O Θέμης Αδαμαντίδης που ήταν το προηγούμενο διάστημα στα «μαχαίρια»  με την σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη και φαινόταν ότι  η υπόθεση της διαμάχης  παίρνει το δρόμο της δικαστικής οδού τελικά τα βρήκαν και εμφανίζονται και πάλι αγαπημένοι και φουλ ερωτευμένοι.

Μέχρι τα επόμενα κλωτσομπούνια …

 

Η πλατεία Συντάγματος έχει αλλάξει.

Έχει γίνει ανάπλαση της πλατείας με διάφορες παρεμβάσεις μεταξύ αυτών και εμφύτευση 24 δέντρων (κουτσουπιές και γρεβιλέες) που θα συνεισφέρουν στο μικροκλίμα της πλατείας και τη σκίαση.

Ρωτήστε τον προσωπικό σας γεωπόνο ποια είναι η Κουτσουπιά και ποια η Γρεβιλέα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης