• 10 Αυγούστου 2022,

Διαγραμμίσεις και μικρές παρεμβάσεις στο δρόμο της ΜΟΜΑ

 Διαγραμμίσεις και μικρές παρεμβάσεις στο δρόμο της ΜΟΜΑ

Το σύντομο αλλά απαραίτητο έργο των διαγραμμίσεων εκεί όπου πρόσφατα έγιναν ασφαλτοστρώσεις, εκτελέστηκε χθες.

Οι κυκλοφοριακές συνέπειες υπήρξαν αλλά ήταν περιορισμένες. Οι εργασίες άρχισαν νωρίς το πρωί, αναμένονταν να τελειώσουν χθες το απόγευμα. Πέραν των βασικών διαγραμμίσεων στο οδόστρωμα γίνεται βάψιμο και διαβάσεων. Διαβάσεις επρόκειτο να βαφτούν και στην ασφαλτόστρωση της οδού Σαππαίων.

Στο δρόμο της ΜΟΜΑ έγινε και η λεγόμενη οριογραμμή, στις δύο άκρες του δρόμου. Χθες στο δρόμο της ΜΟΜΑ εργάστηκε και ο Δήμος Καβάλας. Ετοίμασε το σημείο στο πεζοδρόμιο για να επαναφέρει σήμερα κολώνα φωτισμού.

Αυτή ξηλώθηκε προ μηνών, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Επίσης στο δρόμο της ΜΟΜΑ ο Δήμος Καβάλας θα τοποθετήσει δύο καθρέπτες ώστε να υπάρχει ορατότητα σε οδηγούς που βγαίνουν στο δρόμο από κάθετους δρόμους (στην ουσία χωματόδρομους). Ας μη ξεχνάμε ότι στην περιοχή και μετά τα σπίτια της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ), υπάρχουν κάποιες λίγες έστω κατοικίες.

Με τις χθεσινές εργασίες έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο που αφορά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης φέτος. Υπάρχουν στο πρόγραμμα κι άλλες τέτοιες δουλειές αλλά όπως φαίνεται και στην καλύτερη περίπτωση, θα γίνουν μετά το Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης