Διαγραφή της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας από το μητρώο ενώσεων καταναλωτών!

 Διαγραφή της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας από το μητρώο ενώσεων καταναλωτών!

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε την Τετάρτη (χθες) απόφαση με την οποία διαγράφονται Ενώσεις Καταναλωτών από το σχετικό μητρώο (μητρώο ενώσεων καταναλωτών).

Έλαβε υπόψη του το πρακτικό της Επιτροπής Πιστοποίησης Λειτουργίας Ενώσεων Καταναλωτών όπως εξέτασε διάφορα θέματα στη συνεδρίαση της στις 14 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα εννέα πρωτοβάθμια σωματεία- ενώσεις καταναλωτών που διαγράφονται είναι και η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Η απόφασή του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρει ότι η διαγραφή αποφασίστηκε λόγω ανάκλησης της πιστοποίησης της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας από την προαναφερθείσα επιτροπή.

Με την ίδια απόφαση διαγράφονται από το μητρώο και οι παρακάτω ενώσεις ή σχετικοί με τους καταναλωτές σύλλογοι:

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Έβρου, Ινστιτούτο Καταναλωτών Θεσσαλίας, Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου, Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Σερρών, Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας, Ένωση Καταναλωτών και Δανειοληπτών, Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Καταναλωτών Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας με πρόεδρο την κ. Κατερίνα Γεροστεργίου, είναι μια δραστήρια ένωση. Από τις παλαιότερες της χώρας. Δημιουργήθηκε στην Καβάλα τη δεκαετία του 80 κι έχει πολλές φορές συμπαρασταθεί και αναδείξει προβλήματα καταναλωτών όλου του Νομού Καβάλας.

(φωτογραφία αρχείου, από παλιότερη δράση της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας)

Διαβάστε επίσης