Δηλώσεις Μουριάδη για τις συνεργασίες στη δημαρχιακή του θητεία

 Δηλώσεις Μουριάδη για τις συνεργασίες στη δημαρχιακή του θητεία

Σε περίπου 15 ημέρες θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μαζί με τους συνεργάτες του ο νέος Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, ο νικητής των εκλογών στο Δήμο Καβάλας την Κυριακή 2 Ιουνίου. Πώς όμως θα πορευτεί στη διοίκηση του δήμου;

Τι συνεργασίες θα κάνει με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης;

Τα ερωτήματα αυτά παραμένουν επίκαιρα αφού ο καιρός περνά αλλά συγκεκριμένες απαντήσεις δεν υπάρχουν.

Ο Θόδωρος Μουριάδης που μίλησε στην Πρωινή σχετικά με το θέμα είπε:

«Η συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτέμβρη θα γίνεται έτσι κι αλλιώς.

Τα θέματα δεν θα πηγαίνουν στην Οικονομική Επιτροπή, δεν θα εκμεταλλευτώ αυτή τη δυνατότητα. Θα συζητιούνται στο δημοτικό συμβούλιο και όπου υπάρχει λόγος οι εισηγήσεις θα διορθώνονται. Θα ζητούμε δηλαδή την την άποψη και άλλων δημοτικών συμβούλων, Αυτών της αντιπολίτευσης. Θα ζητήσουμε την άποψη ακόμη και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης τόσο καιρό δεν συζήτησα γιατί περίμενα να δω τι αλλάζει στον «Κλεισθένη». Από αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσω τις συζητήσεις και θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία θα υπάρξει».

Σχετικά με τα προβλήματα κυκλοφοριακής φύσεως αυτή την περίοδο στην Καβάλα, την έλλειψη αστυνόμευσης και από την δημοτική αστυνομία και από την Τροχαία,  ο Θόδωρος Μουριάδης είπε στην Πρωινή ότι επί των ημερών του η δημοτική αστυνομία θα είναι έξω στο δρόμο. Με εξαίρεση –συμπλήρωσε- ένα ελάχιστο προσωπικό που θα αναλάβει άλλες αρμοδιότητες της ίδιας υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης