• 6 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις του αντιδημάρχου Λεωνίδα Παππά για τα δύο «…σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες»

 Δηλώσεις του αντιδημάρχου Λεωνίδα Παππά για τα δύο «…σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες»

Ο Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής νωρίς το πρωί της Δευτέρας για τα δύο μείζονος σημασίας προβλήματα του Δήμου Καβάλας. Δηλαδή του χώρου στάθμευσης και των ανταποδοτικών τελών του τρέχοντος έτους. Είπε ότι είναι δύο σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες.

Συμπληρωματικά τόνισε: «Η δωρεάν χρήση του χώρου στάθμευσης στη Ροδόπη ήταν και δική μας σκέψη. Από την πρώτη στιγμή που το πάρκινγκ σφραγίστηκε. Θα δούμε αν μπορεί να εφαρμοστεί.

Θα κάνουμε μία νομική προσπάθεια στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Αν στο μεταξύ σφραγιστούν και δεν λειτουργούν και άλλα πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης τότε το πρόβλημα στην Καβάλα θα είναι εκρηκτικό.

Η ακύρωση της νέας απόφασης για τα ανταποδοτικά τέλη του τρέχοντος έτους σημαίνει ότι ισχύουν αυτά του2020. Για αυτό ευθύνεται η αντιπολίτευση. Σας θυμίζω ότι πήρε το θέμα πάνω της προτείνοντας ανταποδοτικά τέλη που περιλαμβανόταν σε δική της πρόταση για το 2021.

Μακάρι η επιτροπή του άρθρου 152 να δικαιώσει την προσφυγή που λέγεται ότι θα κάνει η Αναστασία Ιωσηφίδου. Εμείς προσπαθήσαμε να συνεννοηθούμε για τα ανταποδοτικά τέλη αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης