• 29 Μαρτίου 2024,

Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ και στην Καβάλα

 Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ και στην Καβάλα

Με αιχμή του δόρατος τον ΕΟΤ και συμμετοχή και της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκινά αυτήν την περίοδο μια δυναμική προβολή της Καβάλας (και της ΑΜΘ) στο Ισραήλ.

Η Δημωφέλεια θα λάβει μέρος σε τουριστική έκθεση στη συγκεκριμένη χώρα όπως επίσης η Περιφέρεια ΑΜΘ. Η είδηση είναι αλλού. Η Περιφέρεια ΑΜΘ συνεργάζεται με τον ΕΟΤ κι έτσι έρχονται στην ΑΜΘ δημοσιογράφοι από το Ισραήλ. Τα έξοδα της φιλοξενίας τα αναλαμβάνει ο ΕΟΤ. Ειδικότερα στην ΑΜΘ θα έρθουν τρεις δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι.

Το πρόγραμμα αφορά επίσκεψη τους σε όλη την ΑΜΘ: Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Δέλτα Έβρου, δάσος Δαδιάς, Σουφλί, Κομοτηνή, Νυμφαία, Δράμα, σπήλαιο ποταμού Αγγίτη, Καβάλα, Φίλιπποι, Τοξότες και Ξάνθη.

Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου. Εμπλοκή στην πρωτοβουλία έχει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Τσώνης. Πέρσι την Άνοιξη είχαν επισκεφθεί την Καβάλα τουριστικοί πράκτορες από την ίδια χώρα, μια πρωτοβουλία πάλι του ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Δημωφέλεια. Η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Καβάλας ασχολείται με την τουριστική αγορά του Ισραήλ από το 2017.

 

Διαβάστε επίσης