• 17 Μαΐου 2024,

«Δημοτικές» εκδηλώσεις μετά το Πάσχα- Έρχεται ο Μπαμπινιώτης

 «Δημοτικές» εκδηλώσεις μετά το Πάσχα- Έρχεται ο Μπαμπινιώτης

Ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου σε μια σειρά εκδηλώσεων. Ακολουθούν οι εκδηλώσεις αναλυτικά και η οικονομική συμμετοχή του Δήμου Καβάλας:

  • Ο Δήμος Καβάλας και η ομάδα ποδοσφαίρου «ΚΑΒΑΛΑ 2004» συνδιοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου στις 11 και 12 Μαΐου, στο γήπεδο του Κωτσάλου, με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων από το Δήμο Καβάλας, τους γειτονικούς δήμους και περιφερειακές ενότητες της ΑΜΘ. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 949,78 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
  • Ο Δήμος Καβάλας και η ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ» συνδιοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου στις 18 και 19 Μαΐου, στο γήπεδο του Δάτου, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων από τις γύρω περιοχές και τις γειτονικές περιφερειακές ενότητες. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 949,78 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ συνδιοργανώνουν τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ», στις 25 και 26 Μαΐου, στο Ανθή Καραγιάννη και στις εγκαταστάσεις της ομάδας, με τη συμμετοχή περίπου 700 αθλητών από διάφορες περιοχές της Καβάλας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 949,78 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και 13%.
  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Καβάλας «ΚΙΒΩΤΟΣ» συνδιοργανώνουν τον 10ο Γρηγοριανό Αγώνα Δρόμου, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 (Νέα Καρβάλη – Πλατεία Ελευθερίας Καβάλα). Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 570,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
  • Ο Δήμος Καβάλας θα πραγματοποιήσει και τη φετινή χρονιά μία ειδική εκδήλωση στις 11 Μαΐου 2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δεκάδες σύλλογοι και μουσικά σχήματα του Δήμου Καβάλας, παρουσιάζοντας χορούς και μελωδίες από διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 1.070 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο έργο «Cities4Her» του προγράμματος CERV, θα πραγματοποιήσει το τριήμερο 24-26 Μαΐου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, σεμινάριο εκπαίδευσης μελών Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας, σε συνεργασία με την Action Aid. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν 10 εκπαιδευόμενοι και 5 άτομα από την κοινοπραξία του έργου. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%.
  • Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Συγκεκριμένα, θα πάρει μέρος στη δράση Ποντιακών Σωματείων του Δήμου Καβάλας (Σύλλογος Ποντίων Νέας Καρβάλης, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών ΤΕΙ Καβάλας, Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, Αρμενική Κοινότητα Καβάλας), την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, στις 20:00, στην κεντρική πλατεία Καβάλας, η οποία περιλαμβάνει χορευτικό – αφηγηματικό δρώμενο για τους αδικοχαμένους προγόνους μας και πένθιμα εμβατήρια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
  • Ο Δήμος Καβάλας, για μία ακόμη χρονιά, στηρίζει την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, στις 22 και 23 Μαΐου 2024, στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», με τη συμμετοχή της 75μελούς χορωδίας του εν λόγω σχολείου. Οι τρεις μουσικές παραστάσεις του 24ου Δημοτικού Σχολείου περιλαμβάνουν δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη και γνωστά τραγούδια του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 1.100,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Χορού «Best Dance Kavala» συνδιοργανώνουν στις 25 και 26 Μαΐου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο της Καλαμίτσας, τον Διεθνή Διαγωνισμό Χορού «KAVALA OPEN 2024», ο οποίος περιλαμβάνει Σύγχρονους, Μοντέρνους, LATIN KAI HIP HOP χορούς. Το συνολικό κόστος για το Δήμο καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 480,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου συνδιοργανώνουν τον 10ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας Δημοτικών Σχολείων, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, από τις 11:00 έως τις 19:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Στην παραπάνω εκδήλωση θα παραστεί και μιλήσει ο γνωστός καθηγητής Γλωσσολογίας, Γιώργος Μπαμπινιώτης. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 1.100,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%.
  • Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στις δράσεις του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ», με τον γενικό τίτλο «Μουσικές Γέφυρες», οι οποίες θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από τις 17 έως τις 21 Μαΐου 2024. Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών μεταξύ της Ελλάδας και της Πολωνίας. Το συνολικό κόστος για τον Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 400,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%.
  • Ο Δήμος Καβάλας και το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία συνδιοργανώνουν τη δράση «Τα μνημεία μου… σε ένα αυτοσχέδιο ένδυμα», η οποία θα πραγματοποιηθεί, στις 18 Μαΐου, στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Πρόκειται για ένα δημιουργικό εργαστήριο αυτοσχέδιου ενδύματος με θέμα τα μνημεία και τους μουσειακούς – μνημειακούς χώρους της πόλης και ένα εικαστικό Fashion σε ένα Defile του δρόμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 1.350,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και 13%.
  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ζυγού θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 15 Μαΐου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ειδική τελετή βράβευσης πολιτών και φορέων που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες στην προσπάθεια προστασίας του φυσικού πλούτου στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Φιλίππων. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 330,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
  • Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζυγού θα πραγματοποιήσουν για μία ακόμη χρονιά το έθιμο του Ποντιακού Γάμου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής μας, θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού, με τη συμμετοχή Συλλόγων και Φορέων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε επίσης