• 19 Μαΐου 2024,

Δημοτικός υπάλληλος κατηγορούμενος για αγώνα ράγκμπι!

 Δημοτικός υπάλληλος κατηγορούμενος για αγώνα ράγκμπι!

Στη συνεδρίαση της, την περασμένη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, αποδέχθηκε αίτημα της νομικής υπηρεσίας, ενέκρινε τη διάθεση δικηγόρου για την υπεράσπιση δημοτικού υπαλλήλου που είναι κατηγορούμενος στο μονομελές. Κατά τα άλλα η διαδικασία είναι συνηθισμένη. Το ενδιαφέρον έγκειται στο λόγο για τον οποίο, ο δημοτικός υπάλληλος Νίκος Καλφόπουλος, κατηγορείται στο μονομελές – η δίκη δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα – αναβλήθηκε για να γίνει τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα λοιπόν με το κριτήριο θέσπισμα, ο δημοτικός υπάλληλος υπεύθυνος για τα δημοτικά γήπεδα, Ν. Καλφόπουλος, φέρεται στην Καβάλα, 8 Νοεμβρίου του 2014, επέτρεψε την διεξαγωγή  αγώνα ράγκμπι ανδρών, σε βοηθητικό γήπεδο, παραπλεύρως του γηπέδου Κωτσάλου, αθλητική εγκατάσταση η οποία παραχωρήθηκε στις ομάδες, χωρίς να υφίσταται άδεια λειτουργίας αυτής.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξαν διαφορές ανάμεσα στις ομάδες και την ομοσπονδία ράγκμπι, η τελευταία φέρεται να έκανε την καταγγελία με αποτέλεσμα τη νύφη, να μην την πληρώσουν οι ομάδες ράγκμπι, με τις οποίες η Ομοσπονδία είχε τότε διαφορές, αλλά ο δημοτικός υπάλληλος.

Με απόφαση της οικονομικής επιτροπής την υπεράσπισή του θ΄ αναλάβει δικηγόρος από το νομικό τμήμα του Δήμου Καβάλα. Έτσι ο δημοτικός υπάλληλος δεν θα πληρώσει για το συνήγορο υπεράσπισής του.

 

Διαβάστε επίσης