• 6 Μαΐου 2024,

Εκδηλώσεις στην παραλία πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγου Φαρμακοποιών

 Εκδηλώσεις στην παραλία πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγου Φαρμακοποιών

Στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση της η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας αποδέχθηκε αιτήματα συλλόγων για εκδηλώσεις τους που θα γίνουν τον Ιούνιο στο γνωστό τόπο, στο κεντρικό λιμάνι (περιοχή φοίνικες ή μπροστά στην προτομή του Κανάρη ή στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Ε. Αντίστασης):

*Αίτημα της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού Καβάλας, περί διεξαγωγής πολιτιστικής εκδήλωσης, στα πλαίσια πραγματοποίησης του 16ου Ανταμώματος των Ηπειρωτών Μακεδονίας-Θράκης, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καβάλας, επί της Χ.Ζ.Λ. Καβάλας στην οδό Εθνικής Αντίστασης, για το χρονικό διάστημα από 15 έως 19 Ιουνίου 2022, και ώρες απογευματινές, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του ιού covid, που θα ισχύουν κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

* Αίτημα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας, περί διενέργειας ενημερωτικής εκδήλωσης σε ιατρικά-φαρμακευτικά θέματα, στη Χ.Ζ.Λ. Καβάλας, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, για το χρονικό διάστημα από 20 έως 24 Ιουνίου 2022, και ώρες απογευματινές, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του ιού covid, που θα ισχύουν κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

*Αίτημα του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας ΝΕΑΠΟΛΙΣ, περί διεξαγωγής πολιτιστικής εκδήλωσης, στα πλαίσια πραγματοποίησης του 8ου Πανελλήνιου φεστιβάλ «ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ», επί της Χ.Ζ.Λ. Καβάλας στην οδό Εθνικής Αντίστασης, για την 25η /06/2022 και ώρα απογευματινή, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέτρων προστασίας για την
εξάπλωση του ιού covid, που θα ισχύουν κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

*Λόγω της γενικότερης χαλάρωσης των μέτρων και της επιστροφής όλων των συλλόγων στις καθιερωμένες τους εκδηλώσεις, τέτοια αιτήματα και προς τον ΟΛΚ είναι πάρα πολλά. Αφορούν δε και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης