• 25 Απριλίου 2024,

Ένα διαφορετικό περιστατικό αναστάτωσε τη γειτονιά στο αδιέξοδο της οδού Μιαούλη

 Ένα διαφορετικό περιστατικό αναστάτωσε τη γειτονιά στο αδιέξοδο της οδού Μιαούλη

Αναστατώθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όσοι διαμένουν στο τέρμα της οδού Μιαούλη, στο αδιέξοδο.

Περίπου πάνω από το παλιό Νοσοκομείο. Επιβατικό αυτοκίνητο κατέβηκε τη μεγάλη κατηφόρα (δρόμος π. φούρνου Μενέλαου) και λόγω των έργων του φυσικού αερίου δεν μπορούσε να στρίψει δεξιά ώστε να κινηθεί στο κέντρο μέσω της οδού Κολοκοτρώνη.

Ο οδηγός του οχήματος προτίμησε να συνεχίσει την ευθεία πορεία του κι έτσι έφθασε στο αδιέξοδο (σκαλάκια). Εκεί άρχισε η μικρή του περιπέτεια. Προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να ξαναβγεί στην οδό Κολοκοτρώνη και μέσω αυτής να βρει τρόπο να κινηθεί προς τον Τίμιο Σταυρό.

Λόγω μη γνώσης των κυκλοφοριακών δεδομένων στην περιοχή και ίσως και λόγω απειρίας το όχημα μετά από πολλές προσπάθειες όπισθεν κίνησης, «έφαγε» τον συμπλέκτη του. Ακινητοποιήθηκε. Όλα αυτά άρχισαν, κατά τις μαρτυρίες των περιοίκων, περίπου στις 4 το πρωί.

Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια, συμβούλευε τον οδηγό ή απλώς παρακολουθούσε. Στο τέλος της ιστορίας και ενώ είχε πάει 7 το πρωί, ήρθε στο σημείο όχημα οδικής βοήθειας. Που κι αυτό δυσκολεύτηκε στο «μπες- βγες» στο αδιέξοδο λόγω των έργων του φυσικού αερίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από το Δήμο Καβάλας να βάλει στη διασταύρωση Κολοκοτρώνη με Μιαούλη πινακίδα ώστε να ενημερώνει για το αδιέξοδο της οδού Μιαούλη. Αποτρέποντας τα οχήματα να κινηθούν σε αυτό.

Διαβάστε επίσης