• 19 Απριλίου 2024,

Επενδύουν στην αντιπαλότητα για να κάνουν νούμερα !

 Επενδύουν στην αντιπαλότητα για να κάνουν νούμερα !

Ξεκίνησε και το Survivor No3 το οποίο θα είναι και μία διαρκής αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελληνική και Τούρκικη ομάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor No3 που είδε το Νο2 να πατώνει από άποψη τηλεθέσης επέλεξε αυτή την φορά να επενδύσει τηλεοπτικά στην αντιπαλότητα των δύο χωρών και να κάνει το Survivor μία αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας καλλιεργώντας παράλληλα την διχόνοια.

Αυτός είναι ο εύκολος και παράλληλα φτηνός τρόπος προκειμένου το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ριάλιτι να μπορέσει να έχει μία αβάντα και να μπορέσει να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων τηλεθεατών και στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία.

Απο εκεί που έκανε δύο Survivor και για λόγους οικονομίας τα δύο τα έκανε ένα βάζοντας την Ελλάδα απέναντι απο την Τουρκία.

Αυτό είναι και το τελευταίο του χαρτί τηλεοπτικά αφού αν και αυτό το σενάριο δεν τραβήξει νομίζω οτι για μερικά χρόνια θα πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάντως εμείς αρνούμαστε να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι και σε αυτή την διαμάχη που γίνεται μόνο και μόνο για λόγους τηλεθέασης.

Έχω την εντύπωση οτι τις σχέσεις των δύο αυτών χωρών που έτσι και αλλιώς είναι τεταμένες θα έπρεπε να τις προσεγγίζουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα αλλά και ωριμότητα.

Δυστυχώς όλα για άλλη μια φορά γίνονται για την τηλεθέαση ,δηλαδή για το χρήμα.

Η παραγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού επέλεξε αυτή την φορά να ποντάρει στην πόλωση την αντιπαλότητα την διχόνοια.

Αν πιάσει αυτό το τρικ βλέπω του χρόνου το Survivor No4 να είναι μεταξύ Ελλάδα και Σκοπίων.

Λυπάμαι αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε.

 

Ο Φλεβάρης απο το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο μας έκλεισε πονηρά το μάτι όσο αφορά τον καιρό.

Η ηλιοφάνεια κυρίως του Σαββάτου αλλά και οι θεμροκρασίες που είναι πολύ πάνω για την εποχή κάτι λένε και στέλνουν και ένα μήνυμα.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έρχονται.

 

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ είναι η μοναδική λέξη που ταιριάζει από ήττα του ΑΟΚ την Κυριακή που μας πέρασε στις Σέρρες απο την νεανική ομάδα του Πανσερραϊκού.

Συμφωνώ οτι και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά όχι με αυτό τον τρόπο.

Ο ΑΟΚ πριν το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Νέστο έπαιζε ίσως το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη νεανική ομάδα του Πανσερραϊκού και θα έπρεπε τουλάχιστον να καταθέσει την ψύχη του μέσα στο γήπεδο.

Κάτι που δεν έγινε.

Χάσαμε σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια.

Η ομάδα δεν είχε πάθος αν και θα έπρεπε οι παίκτες μία ώρα πριν την έναρξη και μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης να μασούσανε σίδερα.

Ας παίζανε με πάθος και ας χάνανε.

Κανείς δεν θα τους έλεγε τίποτα.

Μία τόσο μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απο τους ανθρώπους της  Διοικούσας και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο της πόλης αυτής δεν αξίζει να αδικείται απο τέτοιου είδους εμφανίσεις ιδιαίτερα του β’ ημιχρόνου.

Ο ΑΟΚ επειδή παραμένει μεγάλη ομάδα θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του να κερδίσει το Νέστο την Κυριακή και να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις του την πρώτη θέση.

Υπάρχει μπροστά μας σχεδόν ένας ολόκληρος γύρος και μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι αρκεί να είμαστε κάθε Κυριακή αυτοί που πρέπει.

Ο ΑΟΚ έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα κάθε Κυριακή πλέον θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να κερδίζει εκτός απο τον κάθε αντίπαλο και το άγχος.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και αν δεν έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο η σημερινή Τρίτη θα είναι σα την πρώτη μέρα της άνοιξης άσχετα αν μετά έρχονται και πάλι βροχές.

Σήμερα Τρίτη και ήλιο θα έχουμε και 17 βαθμούς θα έχουμε και ωραία ανοιξιάτικη διάθεση θα έχουμε.

Μπορεί για την Τετάρτη να προβλέπονται βροχές αλλά πριν την Τετάρτη έχουμε την σημερινή Τρίτη.

 

Καλή σας ημέρα και να μην στεναχωριέστε γιατί όλα θα πάνε καλά στο τέλος , το λένε και τα φιλαράκια μας οι Ινδοί οι οποίοι λένε και κάτι άλλο , οτι αν στραβώσει κάτι σημαίνει οτι δεν ήρθε το τέλος.

Καλή ψχυολογία καλή αύτα και θετική ματιά προς όλους.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης