• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επιμένουν να διαφωνούν για τις κάρτες ελεύθερης μετακίνησης το Αστικό ΚΤΕΛ και ο σύλλογος ΑμεΑ

 Επιμένουν να διαφωνούν για τις κάρτες ελεύθερης μετακίνησης το Αστικό ΚΤΕΛ και ο σύλλογος ΑμεΑ

Διατηρείται όπως φαίνεται η διαφωνία μεταξύ του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και του Αστικού ΚΤΕΛ για τις κάρτες ελεύθερης μετακίνησης και το χρόνο που πρέπει να θεωρηθούν για να ισχύουν το 2024.

Με αφορμή το γνωστό περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ επιμένει ότι οι κάρτες για το 2024 έπρεπε να θεωρηθούν ως τις 31 Μαΐου. Όσες δεν θεωρήθηκαν δεν ισχύουν, σημειώνει.

«Έχουμε προθεσμία ως το τέλος Οκτώβρη» απαντά ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Μάκης Κρεμύδας θυμίζοντας σχετική κυβερνητική απόφαση. Η πλειοψηφία των ατόμων με ειδικές ανάγκες έσπευσε και σπεύδει στο Αστικό ΚΤΕΛ για να θεωρήσει την κάρτα.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν το έκαναν ακόμη γιατί όπως φαίνεται δεν μπορούσαν. Αυτοί κινδυνεύουν να μην επωφεληθούν του μέτρου και να μην μετακινούνται δωρεάν με τα Αστικά λεωφορεία.

«Καλό είναι να θεωρήσουν όλοι την κάρτα τους για να μπορέσουμε στη συνέχεια να εισπράξουμε τα χρήματα από το κράτος» δήλωσε επίσης ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Είπε μάλιστα ότι στο περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας το άτομο με ειδικές δεν αποβιβάστηκε από το λεωφορείο με πρωτοβουλία του οδηγού αλλά ήταν απόφαση του ίδιου. Που απλώς κατέβηκε από το λεωφορείο στο οποίο είχε επιβιβαστεί.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης