Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο

 Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο

Απο αυτό το σημείο του SURVIVOR και μετά έχουν αρχίσει να φαίνονται τα λεφτά του τούρκου παραγωγού και μεγιστάνα των MEDIA της γειτονικής χώρας αφού τα έπαθλα των νικητών στα διάφορα αγωνίσματα είναι πολύ ιδιαίτερα και κοστίζουν.

Το να σου μαγειρέψει ο Νουσρέν που ρίχνει το αλάτι με τα φρύδια ή να περάσεις ένα 24ωρο σε μια βίλα που δεν συναντάς εύκολα στην ζωή σου με όλες τις ανέσεις δεν είναι ούτε το πιο εύκολο και ιδιαίτερα το πιο φθηνό.

Για όλα αυτά κάποιος πληρώνει και πληρώνει καλά.

Θα μου πείτε το SURVIVOR με τα νούμερα που κάνει δεν του τα επιστρέφει αυτά τα λεφτά και ίσως και περισσότερα;

Είμαι σίγουρος οτι αν το ελληνικό SURVIVOR που μας αφορά δεν είχε αυτή την επιτυχία που έχει σίγουρα και τα έπαθλα στα αγωνίσματα θα ήταν απο τα κάτω τα ράφια.

Τα έπαθλα απο τα πάνω ράφια προκύψανε ως επιλογή της παραγωγής λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο τηλεπτικό κοινό της Ελλάδας και αυτό μεταφρέζεται βέβαια και σε λεφτά.

Γεμίσανε οι τσέπες τους και για τον λόγο αυτό οι βίλες και τα χλειδάτα τα πάρτι.

Για τον λόγο αυτό στον Άγιο Δομίνικο εδώ και λίγες ημέρες είναι και ο Σάκης ο Ρουβάς που θα πάρει μέρος σε κάποιο πάρτι που θα γίνει και υποπτεύομαι οτι ο Σάκης ίσως να πάρει μέρος στο πάρτι που θα γίνει στο τούρκικο το SURVIVOR.

Εμείς τον Τούρκο σέφ Νουσρέν και αυτοί τον Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Διότι ο τούρκος παραγωγός και του ελληνικού και του τούρκικου SURVIVOR είναι εκτός όλων των άλλων και πανέξυπνος.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο αγαπητοί μου αναγνώστες.

Και όσοι ψάχνουν να βρούνε τον λόγο που το φετεινό SURVIVOR σκίζει απο άποψη τηλεθέασης θα πρέπει να γνωρίζουν οτι δεν είναι μόνο ένας.

Είναι πολλοί οι λόγοι και είναι και οι συγκυρίες της εποχής που έχουν οδηγήσει τον κόσμο να βλέπει μα μανία το SURVIVOR.

Ακόμα και η κρίση που έχει κλείσει τον κόσμο μέσα στα σπίτια του είναι ένας λόγος και μάλιστα πολύ σοβαρός για την μεγάλη τηλεθέαση.

Αν το συκγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι παιζόταν πριν το 2008 θα πάτωνε διότι οι έλληνες προ κρίσης ήταν αν οχι κάθε βράδυ , σίγουρα βράδυ παρά βράδυ εκτός σπιτιού.

Θέλω να σας πω οτι η επιλογή του SURVIVOR είναι και λίγο αναγκαστική που δεν μας χαλάει όμως καθόλου.

Όταν κάθεσαι σπίτι τι θα κάνεις ;

Θα ρίξεις καμμιά πασιέντζα ή θα ανοίξεις το χαζοκούτι  για να χαζέψεις;

Εκεί που είναι να χαθείς στην ζούγκλα της Αφρικής και στα ωραία ντοκυμαντέρ για τα ζώα της Αυστραλίας καρφώνεσαι στο SURVIVOR και περιμένεις να δεις ποια ομάδα θα κερδίσει το ΤΟΤΕΜ της ασυλίας.

Πάντως να έχει υπόψη σας οτι η  λέ­ξη Το­τέμ προ­έρ­χε­ται α­πό ιν­διά­νι­κες φυ­λές του Κα­να­δά και πε­ρι­γρά­φει κά­θε φυ­σι­κό α­ντι­κεί­με­νο, ζώ­ο, ή φυ­τό, για το ο­ποί­ο πι­στεύ­ουν ό­τι έ­χει ιε­ρές ι­διό­τη­τες κι έ­τσι το ε­κτι­μούν ως προ­στά­τη της πα­τριάς, της φυ­λής, και, γε­νι­κό­τε­ρα ως γε­νάρ­χη. Κά­θε φυ­λή έ­χει και το δι­κό της το­τέμ κι α­πα­γο­ρεύ­ε­ται κα­νείς να το πει­ρά­ξει ή να το θί­ξει α­κό­μη και να α­να­φέ­ρει τ’ ό­νο­μά του. Ό­λα τα έ­θι­μα, που έ­χουν σχέ­ση με το το­τέμ και αυ­τή η ί­δια η πί­στη στα το­τέμ, με μί­α λέ­ξη ο­νο­μά­ζο­νται το­τε­μι­σμός.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξαναχτύπησε με νέες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ηταν την ημέρα που ξεκίνησε την ημέρα της με πρωϊνή γυμναστική και αυτό της άνοιξε την όρεξη και της δημιούργησε έναν φοβερό οίστρο.

Αφού έγραψε διάφορα για την χαρά της ημέρας και της όμορφης διάθεσης που της προκαλεί η πρωϊνή γυμναστική έφτασε η ώρα της καληνύχτας που ήταν και το καλύτερο.

Είναι γνωστό οτι τις καλύτερες αναρτήσεις αυτό το κορίτσι τις κάνει τα βράδια λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Έγραψε λοιπόν το κορίτσι που είναι και αυτό έτοιμοι για Πάρο :

“Αφησε με να μεινω σε μια γωνια της ευτυχιας σου…” Γιάννης Ριτσος Οι αγαπημένοι μου στίχοι …αφιερωμένοι ..καλό βράδυ αγάπες μου.

Δηλαδή ρε παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το κορίτσι δεν χαραμίζεται;

Δηλαδή για αυτό το κορίτσι μέχρι που μου έρχεται να βάλω και τα κλάματα.

Χθες Τετάρτη η χωρα έζησε στους ρυθμούς άλλης μια μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης για τα μέτρα που έρχονται και αποτελούν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4.

Άλλο ένα και θα φτάσουμε και τις ταινίες του ΡΟΚΥ που φτάσανε μέχρι το νούμερο 5 όπου ο Σταλόνε περίπου έχει κλάσει και σίγουρα έχει σχολάσει ο γάμος και για αυτό τον λόγο στο ΡΟΚΥ Νο 5 αν δεν κάνω λάθος κάνει τον προπονητή.

Είναι αλήθεια οτι ο κόσμος βγήκε στους δρόμους αλλά αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει την πορεία  των γεγονότων αφού πάμε για την ψήφιση των μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο και την οριστική και τελική συμφωνία στο Eurogroup της 22 Μαϊου.

Ο καιρός χαλάει σε όλη την Ελλάδα με βροχές – καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Φαινόμενα που θα επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας μέχρι και την Παρασκευή αλλά εδώ για την Καβάλα φαίνεται οτι μπορεί να επηρεαστύμε , αν επηρεαστούμε απο την Παρασκευή και μετά που δίνει και βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και μια γνωστή λαϊκή παροιμία.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Μέχρι και σε συναυλία του STING έστειλε τους παίκτες τους SURVIVOR ο τούρκος παραγωγός ο οποίος όπως σας έγραψα και προχθές λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Ελλάδα έχει ανεβάσει και την αξία των επάθλων που σε καμμία περίπτωση δεν υπήρχανε στο προηγούμενο SURVIVOR.

Οσο θα ανεβαίνει το ποσοστό τηλεθέασης τόσο θα ανεβαίνουν και τα έπαθλα των νικητών.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης