• 25 Απριλίου 2024,

Εθελοντική αιμοδοσία και Black Friday

 Εθελοντική αιμοδοσία και Black Friday

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών του επιμελητηρίου Καβάλας. Πρόκειται για την καθιερωμένη φθινοπωρινή αιμοδοσία που πραγματοποιείται στο κτήριο του φορέα. Ο Χριστόφορος Παπαϊωάννου που εκπροσωπεί τον σύλλογο δήλωσε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ ότι η πρόσκληση απευθύνεται σε ανθρώπους της αγοράς, εμπόρους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες κι εργαζόμενους στις επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε απλό πολίτη.

Ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών του επιμελητηρίου κάνει συστηματική και αθόρυβη δουλειά, αφού πέραν των δύο εθελοντικών αιμοδοσιών στη διάρκεια του έτους εξυπηρετεί ανάγκες σε αίμα των μελών της και γενικότερα των ανθρώπων της αγοράς. Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης που στηρίζει τη ζωή, δήλωσε για την αιμοδοσία ο κ. Παπαϊωάννου, που θα βρίσκεται στο χώρο των αιμοληψιών. Η διαδικασία πάντα εξελίσσεται σε άριστη ατμόσφαιρα και σε φιλόξενο περιβάλλον.

Με την παράλληλη ιδιότητα, ως εκπροσώπου του εμπορικού συλλόγου Καβάλας, ο Χριστόφορος Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε σε όσα ετοιμάζει ο σύλλογος σε σχέση με την Black Friday. Την Παρασκευή με τις ειδικές εκπτωτικές τιμές στην αγορά. Θα είναι η πρώτη φορά που ο εμπορικός σύλλογος θα εμπλακεί στις συνθήκες που δημιουργούνται στην αγορά κατά τη συγκεκριμένη ημέρα. Συζητά με το δήμο Καβάλας αλλά φαίνεται ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ειδικότερα ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις σε εξέλιξη. Ο εμπορικός σύλλογος θέλει να εκμεταλλευτεί ένα μέρος της καταναλωτικής πίτας. Θα αποφασίσουμε τι ακριβώς θα κάνουμε και θα το ανακοινώσουμε εγκαίρως».

Διαβάστε επίσης