• 28 Μαρτίου 2024,

Football League: Ο Γιώργος Λίτσκας θα συνεχίσει στην ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκης

 Football League: Ο Γιώργος Λίτσκας θα συνεχίσει στην ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκης

Στην ομάδα της Άρτας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Λίτσκας καθώς οι δύο πλευρές (παίκτης και διοίκηση) ήρθαν σε συμφωνία.

Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην ακαδημία της Δόξας Τυχερού, για να ακολουθήσει η σχολή του Ολυμπιακού, που βρισκόταν επίσης στο Τυχερό. Στη συνέχεια «μετακόμισε» σε ηλικία 17 ετών για τη Δ’ εθνική και τον Έβρο Σουφλίου, με τον οποίον κατέκτησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η ενσωμάτωσή του στην Κ20 του Πανθρακικού για να ανέβει στη μεγάλη ομάδα το καλοκαίρι του 2014, με την οποία πραγματοποίησε 4 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, σε ηλικία 19 ετών.

Επειδή στην νεαρή του ηλικία έπρεπε να πάρει συμμετοχές στα πόδια του, ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε για ένα εξάμηνο στον Έβρο Σουφλίου για να ακολουθήσει ο ΑΟ Καβάλα για 1,5 χρόνο, σκοράροντας διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με τις εμφανίσεις του έπεισε πέρυσι τους ανθρώπους της Δόξα Δράμας, οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτησή του. Πέρσι με τη Δόξα Δράμας στη Football League αγωνίστηκε κυρίως προερχόμενος από τον πάγκο, σκοράροντας 2 γκολ σε 13 συμμετοχές, χάνοντας όμως και μερικά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης