Γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

 Γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε προς τα μέλη του την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας γνωστοποιεί τη διαδικασία και τις ημερομηνίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η διοίκηση του συλλόγου όρισε σαν ημερομηνία για την τακτική γενική συνέλευση του 2021 το Σάββατο 17 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα. Θέματα είναι: ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2020, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, ο προϋπολογισμός του 2021 και άλλα τρέχοντα θέματα.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου στην πρώτη γενική συνέλευση απαιτείται το 1/4 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Στη δεύτερη του 1/8 ενώ στην τρίτη αν χρειαστεί το ένα δέκατο έκτο των ταμειακά τακτοποιημένων μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει την ίδια ημερομηνία και στις 6:30 το απόγευμα κι αν πάλι δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη που την ημέρα της συνέλευσης θα είναι ταμειακά τακτοποιημένα για το 2020. Ο σύλλογος εξηγεί ότι η ημερήσια διάταξη παραμένει ανοιχτή ώστε στα τρέχοντα θέματα να συζητηθούν προτάσεις των μελών της συνέλευσης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου παρακαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση όπως και ο νόμος ορίζει, για να υπάρξει ένας δημιουργικός διάλογος. Ανάδειξη των προβλημάτων των μελών και επιλογή των κατάλληλων ενεργειών για την επίλυση τους.

Διαβάστε επίσης