H μεγαλύτερη έκπληξη των εκλογών – Ο Καμμένος “έκαψε” όλο το λίπος και έμεινε μισός !

 H μεγαλύτερη έκπληξη των εκλογών  –  Ο Καμμένος “έκαψε” όλο το   λίπος και έμεινε μισός !

Ο Πάνος Καμμένος ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη των Ευροεκλογών  αυτών αφού στην κυριολεξία έμεινε μισός.

Με δίαιτα όπως διαπιστώνετε και εσείς εξπρές και μάλιστα πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα βλέπουμε έναν Πάνο Καμμένο χωρίς τον Πάνο.

Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά βάζοντας ένα τέλος στα χρόνια της παχυσαρκίας.

Θέλει να γυρίσει σελίδα ο Πάνος σε όλα τα επίπεδα και βάζει πλώρη για μοντέλο.

Εάν δεν τα καταφέρει στην πολιτική υπάρχουν και άλλοι δρόμοι με αυτό το νέο λουκ.

Πάντως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για το μεγάλο αυτό  κατόρθωμα.

Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι στα κιλά δύο άνθρωποι και μέσα σε σύντομο σχετικά διάστημα να γίνεται ένας.

Μπράβο στον Πάνο που μπορεί στις Ευρωεκλογές να πάτωσε αλλά εμφανισιακά απογειώθηκε.

 

Δεύτερος γύρος για τον Δήμο της Καβάλας με την Τσανάκα να έχει απέναντι της τον Θόδωρο και όχι τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Δεύτερος γύρος και στην Θάσο με Κυριακίδη και Χατζηεμμανουήλ και από την πρώτη Κυριακή Φίλλιππας Αναστασιάδης στον Δήμο Παγγαίου και Σάββας Μιχαηλίδης στον Δήμο Νέστου.

Η μεγαλύτερη έκπληξη στον Δήμο Νέστου με τον Σάββα Μιχαηλίδη να κάνει ένα φοβερό come back.

Ενώ είχανε σίγουρη την νίκη για τον Τσομπανόπουλο ακόμα και από την πρώτη Κυριακή τους προέκυψε Μιχαηλίδης και μείνανε όλοι παγωτό !

 

Όσο αφορά τις Ευρωεκλογές η διαφορά των 10 σχεδόν μονάδων ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ  δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στον Τσίπρα που μετά και τον δεύτερο γύρο στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσει να προκηρύξει εκλογές με πιο πιθανές ημερομηνίες Κυριακή 30 Ιουνίου ή Κυριακή 7 Ιουλίου.

Με δέκα μονάδες διαφορά δεν μπορεί ο Τσίπρας να κυβερνήσει τον τόπο και δεν μπορεί να πάει μέχρι τον Οκτώβρη.

Αφήστε που στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι σε κάθε περίπτωση που  θα είναι πίσω από την  Νέα Δημοκρατία και με οποιαδήποτε διαφορά θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Η κάλπη των Ευρωεκλογών έβγαλε κάλπη βουλευτικών εκλογών και παραμένουμε όλοι οι πολίτες σε κόκκινο συναγερμό.

Με κεκτημένη ταχύτητα θα πάμε από  τον δεύτερο γύρο των τοπικοαυτοδιοικητικών εκλογών στον έναν και μοναδικό των βουλευτικών με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλείται να κάνει το ακατόρθωτο και να ανατρέψει μία διαφορά 10 μονάδων.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εύκολα και δεν μπορεί το κλίμα  αυτό να ανατραπεί όσα τρίποντα και να βάλει ο Αλέξης.

 

Φαίνεται ότι το φετεινό καλοκαίρι θα είναι ένα καλοκαίρι εκλογικό με τους πολίτες να έχουν γεύση από αναμετρήσεις σε όλους τους βαθμούς της εξουσίας.

Δημοτικές – Περιφερειακές και για κερασάκι στην τούρτα οι βουλευτικές.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρκετοί ήταν αυτοί που το βράδυ της Κυριακής εισηγήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα να μην αλλάξει τον προγραμματισμό του για εκλογές το Φθινόπωρο κάτι που τον βρήκε κάθετα αντίθετο υπό αυτές τις συνθήκες της μεγάλης διαφοράς από την πρώτη Νέα Δημοκρατία.

Δεν μπορούσε κάνει κάτι άλλο , θα πούνε κάποιοι άλλοι ενώ στην συζήτηση για τους λόγους που οδήγησε σε αυτή την μεγάλη ήττα είναι σίγουρα η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ η χαμηλή συσπείρωση των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλα τα υπόλοιπα εξίσου σοβαρά όπως τα τραγικά περιστατικά στο ΜΑΤΙ οι μαγκιές του Πολάκη που πολλές φορές ξεφύγανε και τέλος οι διακοπές στο κότερο που φαίνεται ότι τελικά επηρεάσε αρκετούς ψηφοφόρους.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας που έχει μάθει στα δύσκολα έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση που φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει τελικά να παλέψει και να γυρίσει.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για αυτά που έρχονται σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι ύπουλοι.

Όλα θα πάνε καλά μην στεναχωριέσται και να συνεχίσετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης