• 6 Μαΐου 2024,

Η θητεία, η αντιμισθία και οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων του Δήμου Καβάλας

 Η θητεία, η αντιμισθία και οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων του Δήμου Καβάλας

Με απόφαση που υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ορίστηκαν εκ νέου οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας. Η ουσιαστική αλλαγή είναι η γνωστή, στη θέση του κ. Τουλκίδη χρέη αντιδημάρχου ανέλαβε η κ. Μαρία Φρατζεσκάκη. Τα κυριότερα σημεία της απόφασης της κ. Δημάρχου είναι τα ακόλουθα: Ορίζουμε τους κάτωθι Αντιδημάρχους με θητεία από 01-09-2018 έως 31-08-2019 ως εξής:

Αντιδήμαρχο Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Αστυνομίας το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Καλανταρίδη Ηλία ( με δικαίωμα επιλογής είτε αντιμισθίας είτε αποδοχών της θέσης του), με αρμοδιότητες καθ’ ύλη και κατά τόπο και στις δύο (2) δημοτικές ενότητες, ως ακολούθως :

Επί Οικονομικών Θεμάτων. Επί Διοικητικών Θεμάτων. Επί θεμάτων Δημοτικής Αστυνομίας.

Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων την Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα Μπαλτζίδου Βαρβάρα (με αντιμισθία).

Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα Μαρία Φραντζεσκάκη (με δικαίωμα επιλογής είτε αντιμισθίας είτε αποδοχών της θέσης της).

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα Δρακονάκη Ευαγγελία, (με δικαίωμα επιλογής είτε αντιμισθίας είτε αποδοχών της θέσης της).

Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Καθαριότητας- Περιβάλλοντος- Πρασίνου και Ακτών) τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τσουρουκίδη Αναστάσιο (με αντιμισθία).

Κατά τα λοιπά ισχύει η αριθμ. 8890/24-02-2017 Απόφαση Δημάρχου που αφορά στο αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού και Επικοινωνίας κ. Φιλόσογλου Γεώργιο.

 

Διαβάστε επίσης