Και μετά την “Χιόνη” θα αρχίσουμε τα ακροβατικά !

 Και μετά την “Χιόνη” θα αρχίσουμε τα ακροβατικά !

Έτοιμοι για ακροβατικά και γιόγκα είμαστε μετά το πέρασμα και της “Χιόνης” που έρχεται να σκουπίσει τον ιδρώτα που μας άφησαν στο κούτελο τα προηγούμενα κύματα κακοκαιρίας που ήταν σίγουρα πιο σοβαρά με περισσότερες συνέπειες για όλους μας.

Η “Χιόνη” λέμε οτι είναι ανέκδοτο μπροστά στην “Σοφία” και την “Υπάτη” αλλά δεν παύει να έχει τα δικά της που γίνονται και δικά μας.

Περιμέναμε οτι ο φετεινός χειμώνας θα ήταν βαρύς αλλά δεν περιμέναμε τόσα πολλά και κυρίως απανωτά βαρομετρικά χαμηλά που δεν μας αφήσανε να πάρουμε στην κυριολεξία ανάσα.

Το ένα μετά το άλλο και όλα μαζί.

 

Ο κοινόχρηστος χώρος που υπάρχει επί της Ερυθρού πριν την τράπεζα Πειραιώς στο Φάληρο γίνεται πάρκο με πράσινο λουλούδια και παγκάκια ανάπαυσης.

Ένα καινούργιο πάρκο στο κέντρο της πόλης απο το πουθενά.

Μπράβο στον Δήμο της Καβάλας για την σκέψη και την εκτέλεση.

Αυτός ο χώρος τις τελευταίες δεκαετίες είχε εγκαταλειφθεί απο όλους και κόντευε να ξεχαστεί μέχρι που ήρθε η έμπνευση να γίνει ένα ακόμα ωραίο πάρκο πρασίνου με παγκάκια ανάπαυσης.

Μακάρι να αποκτήσουμε κάποια στιγμή την κουλτούρα να προστατεύουμε αυτά τα πάρκα και να μην τα ριμάζουμε , μάλιστα με μανία.

Να καταλάβουμε οτι είναι ιδιοκτησία μας και οτι όταν τα καταστρέφουμε κάνουμε κακό στην δική μας τσέπη γιατί με δικά μας λεφτά θα φτιαχτούν και θα επιδιορθωθούν αν χρειαστεί.

 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του πρωθυπουργού υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΚΙΝΑΛ και Νέας Δημοκρατίας για να  πάει πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτό δεν είναι κακή ιδέα γιατί οπουδήποτε άλλου ο Μπένι είναι επικίνδυνος αφού είναι ο πολιτικός που μέσα σε ένα βράδυ σκαρφίστηκε και έβαλε μάλιστα και σε ισχύ το χαράτσι της ΔΕΗ, σημερινό ΕΝΦΙΑ.

Είναι ο χειρότερος φόρος το χειρότερο χαράτσι που ήρθε για να μείνει αφού όσοι μας είπανε οτι θα το καταργήσουν τελικά το κάνανε γαργάρα.

Οι κυβερνήσεις πέφτουν που λέει και το τραγούδι αλλά ο ΕΝΦΙΑ μένει.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ άνοδο της θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα και όταν θα αναχωρήσει η “Χιόνη” η οποία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι ιδιαίτερα σε κάποιες άλλες περιοχές πιο Νότια.

Την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την γιορτάσαμε και στην Καβάλα με αρκετό κρύο αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί είναι γνωστό οτι το κρύο θέλει δύο !

 

Ο απολογισμός όλων αυτών που έχουν χάσει την ζωή τους φέτος απο τον ιό της γρίπης είναι 41.

Είναι ένα νούμερα αρκετά μεγάλο που καταλαβαίνετε οτι του χρόνου θα οδηγήσει διπλάσιο αριθμό ελλήνων πολιτών ( σε σχέσυ με φέτος ) που θα κάνουν το εμβόλιο της γρίπης και θα το κάνουν πολύ νωρίς.

Βλέπω μετά τον 15Αύγουστο να αρχίσουμε να παίρνουμε σειρά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν πονηροί , ύποπτοι και ύπουλοι.

Να περιμένουμε χαλάρωση των μέτρων απο το δεύτερο 15νθήμερο του Φλεβάρη.

Ο δε Μάρτης θα είναι ένα ποίημα.

Ηταν τόσο δύσκολοι και τόσο χειμερινοί οι προηγούμενοι μήνες που στον Μάρτη δεν μένει κάτι άλλο απο το να είναι ήπιος και Ανοιξιάτικος.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωϊ.

Μέχρι τότε να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα.

Το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο και είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης