Και στην Καβάλα θα μαζέψουν κλειδιά από τα καταστήματα εστίασης

 Και στην Καβάλα θα μαζέψουν κλειδιά από τα καταστήματα εστίασης

Συνεδρίασε στην Καβάλα το απόγευμα της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου τον Καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας. Αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από την Ομοσπονδία των Καφεζυθοπωλών και τη γενική συνομοσπονδία βιοτεχνών και επαγγελματιών Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Έτσι θα συγκεντρωθούν και στην Καβάλα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη κλειδιά καταστημάτων εστίασης που θα παραδοθούν μαζί με άλλα από όλη την Ελλάδα στο Μέγαρο Μαξίμου. Το πώς θα διοργανωθεί αυτή η κινητοποίηση στην Καβάλα θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Έγινε επίσης γνωστό ότι οι επαγγελματίες παραδίδοντας τα κλειδιά των καταστημάτων τους θα υπογράφουν και μία υπεύθυνη δήλωση με σχετικό περιεχόμενο.

Μιλώντας στην Πρωινή ο Γιώργος Βαφείδης πρόεδρος του σωματείου είπε:

«Συνεδριάσαμε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης. Ως διοίκηση αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην κινητοποίηση της γενικής συνομοσπονδίας και της ομοσπονδίας μας.

Έτσι αναζητούμε ένα κατάλληλο σημείο στο οποίο θα έρχονται οι συνάδελφοί μας και θα παραδίδουν τα κλειδιά της επιχείρησής τους. Ταυτόχρονα θα υπογραφούν και μία σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Κρίναμε ότι πρέπει να συμμετάσχουμε στην κινητοποίηση για να γίνει επιτέλους κάτι και από μας, μήπως και έτσι οι αρμόδιοι μας δουν αλλιώς. Ανάψει κάποιο πράσινο φως και για τις δικές μας επιχειρήσεις.

Με τα έως τώρα στοιχεία και όσα ακούμε στην τηλεόραση αυτό το πολυσυζητημένο και απαραίτητο πράσινο φως δεν το βλέπουμε καθόλου. Ακούμε διάφορα σενάρια που φτάνουν ακόμη και στην επαναλειτουργία των επιχειρήσεων μας τον Μάιο!».

Στην ίδια κινητοποίηση για την οποία σύντομα θα γίνουν γνωστές οι τεχνικές λεπτομέρειες, συμμετέχουν και τα μέλη του σωματείου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.

Διαβάστε επίσης