Και το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ενέκρινε το ψήφισμα για την απεργία της 17ης Απρίλη

 Και το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ενέκρινε το ψήφισμα για την απεργία της 17ης Απρίλη

Σε προηγούμενη του συνεδρίαση (11/3) το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ενέκρινε το ψήφισμα που του πρότεινε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Αφορά την απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου. Το ψήφισμα ενέκρινε και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αναμένονται εγκρίσεις από τα Δημοτικά Συμβούλια Παγγαίου και Νέστου.

Το ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το κύμα ακρίβειας σαρώνει όλα τα εισοδήματα και εξανεμίζει την αγοραστική δύναμη εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν ακόμη και μια κατάσταση κρίσης επιβίωσης, καθώς δεν μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές μηνιαίες δαπάνες και ανάγκες τους και να πληρώσουν το λογαριασμό για τη θέρμανσή τους.

Η ελληνική κοινωνία βιώνει μια νέα περίοδο υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου. Τα καθημερινά βιώματα των νοικοκυριών από τα super market και τις λαϊκές αγορές είναι αδιάψευστος μάρτυρας της συρρίκνωσης του βιοτικού μας επιπέδου και του ράλι των τιμών.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 17 Απρίλη και δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Καβάλας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει να ζούμε, να εργαζόμαστε, να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, να φροντίζουμε τους αγαπημένους μας, να συνταξιοδοτούμαστε και να γερνάμε!».

Διαβάστε επίσης